Οργή για τον πάστορα που φιλάει νεαρή γυναίκα στο στόμα για να διώξει τα κακά πνεύματα


ΣΤΗ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ

Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει έναν πάστορα να φιλά μια νεαρή γυναίκα στο στόμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πιστών, προκειμένου να «καθαρίσει» το πνεύμα της.


Στο βίντεο του συμβάντος, ο πάστορας μιας απροσδιόριστης εκκλησίας ...στη Ζιμπάμπουε φιλάει μια γυναίκα με ροζ φόρεμα για να α«αποβάλει τους δαίμονες από το σώμα της» κατά την διάρκεια ενός κηρύγματος, σύμφωνα με το τοπικά ΜΜΕ.






Όπως φαίνεται, κρατά με τα χέρια του το πρόσωπο της γυναίκας και την φιλάει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μπροστά στα μέλη της εκκλησίας. Ο πάστορας, κάποια στιγμή την αφήνει και κάνει μερικά βήματα προς τα πίσω, σε μια προσπάθεια να διώξει τα κακά πνεύματα. Η γυναίκα κάνει κάποιες χειρονομίες με τα χέρια της γύρω από το στομάχι – φαινομενικά ζαλισμένη από την «κατοχή». Στην συνέχεια, ο πάστορας κουνά τα χέρια του, λέγοντας κάποιες προσευχές προτού αρχίσει και πάλι να την φιλάει.




Το περίεργο τελετουργικό διαρκεί περισσότερο και αυτή τη φορά τα μέλη της εκκλησίας διακρίνονται να κινούνται πιο κοντά για να δουν πιο προσεκτικά το φιλί. 

Το βίντεο ανέβασε ο Ρέιμοντ Ματζoνγουέι στο Twitter με την λεζάντα «Πάστορας εν ώρα εργασίας. Αλληλούια».

.

Φυσικά, το βίντεο προκάλεσε έκπληξη στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με κάποιους να κατακρίνουν τον πάστορα ζητώντας να τον συλλάβουν ενώ κάποιος ρωτάει: «Αναρωτιέμαι εάν θα έκανε το ίδιο και με έναν άνδρα πιστό». 

 
Top