ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟ ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ "ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ" ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ  ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ....

ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΓΛΑΜΠΕΔΑΚΗ:



Με μια επιθετική ανακοίνωση προς δυο «φεϊσμπουκικές» ομάδες εργαζομένων στον δήμο, η διοίκηση του δήμου τους καλεί «...να πάρετε θέση απέναντι σε αυτή την κατάσταση που οφείλει να τερματιστεί μια για πάντα» για διάφορες αναρτήσεις ανάρμοστες -χυδαία και συκοφαντικά δημοσιεύματα ...ανωνύμων... κατά την κρίση του δήμαρχου, δεν έχω προσωπική άποψη μια που δεν τις αναφέρει.

Πιθανόν να λέει αλήθεια. 

Έχει προηγηθεί στην ανακοίνωση του η αόριστη επίθεση προς κάθε αντίπαλο του, «...μετά την εκκωφαντική σιωπή διαφόρων...» αν και ο ίδιος δεν έχει βγάλει μιλιά σε πολλές αντίστοιχες επιθέσεις που έχουν δεχτεί όλοι σχεδόν οι αντίπαλοι του συνδυασμοί. 

Δεν είναι το μοναδικό θύμα αυτής της πραγματικότητας. Γι αυτό και η δεικτική αναφορά του περιλαμβάνει και τον ίδιο στους «αδιάφορους» αν και θα ήθελε να αφορούσε αποκλειστικά τους αντιπάλους του. Δεν είναι έτσι όμως.

Το φ/β βρίθει από ανώνυμους με αληθοφανή ονόματα και από τρολ. Το ερώτημα είναι τι κάνει ο ίδιος ο δήμαρχος και ο συνδυασμός του για να προστατευτούν ή να απαντήσουν κι όχι να ζητά από άλλους να αναλάβουν πρωτοβουλίες προστασίας του με τέτοιου είδους καλυμμένες απειλές.

 Αν η σιωπή είτε εκκωφαντική είτε ...αθόρυβη, μπορεί να γίνει σοβαρή φωνή μιας που και ο ίδιος διαθέτει στο φιλοθεάμον κοινό ψευδώνυμους που μάλιστα καλούν τις ομάδες των εργαζομένων να αποκλείσουν τους ανώνυμους(!) συκοφάντες και διερωτώνται γιατί δεν δοξάζουν την ανακοίνωση του δήμαρχου. 

Και επειδή υπάρχει η πιθανότητα το μπούλινγκ κατά των εργαζομένων να πιάσει τόπο, αφήνουν και παράθυρα ανοικτά για μια πιο εποικοδομητική συνέχεια. 

«οι λασπολόγοι και συκοφάντες δεν είναι μόνο ανώνυμοι, αλλά και επώνυμοι σε αυτή την δημόσια ομάδα» γράφει κάποιος επώνυμος υποψήφιος. 

Μην ησυχάζετε λοιπόν, έχετε πολύ δουλειά να κάνετε ακόμη μέχρι τις εκλογές, θα σας πούμε ποιους ακόμη οφείλετε να αποκλείσετε, αναλύω την σκέψη του εγώ, επωνύμως. 

Έτσι ξεκινώντας από τις γραφές ανώνυμων, επώνυμων, ψευδώνυμων, τρολ κλπ εκεί που η διοικητική ομάδα του δήμου εκτιμά ότι μπορεί, πιέζει και αφήνει να πλανώνται απειλές. 

Εργαζόμενοι στο δήμο είναι, δεν θα φοβηθούν έστω και λίγο να μπουν μπροστά να βάλλουν φρένο σε κάθε αντίθετη φωνή, να το βουλώσουν και οι ίδιοι αν είχαν πρόθεση κάτι αρνητικό να γράψουν;

Για κακή τους τύχη βέβαια έπεσαν πάνω στον Στέφανος Σαβόπουλος που δεν «τσιμπά» σε τέτοια, αλλά στο ευρύτερο και πιο αφηρημένο πολιτικό πεδίο ας μάθουν «εγκυκλοπαιδικά» έστω και κάτι από το συμβάν.

Η Δημοκρατία έχει ένα σημαντικό όπλο, την χλεύη.

Ο αυταρχισμός έχει ένα εξίσου σημαντικό όπλο, το σιωπητήριο.

Όλοι επιλέγουν ανάμεσα στα δυο και μεις οι πολίτες-δημότες τους κρίνουμε.
 
Top