Βγήκε ο πρόεδρος του ΚΔΒΜ2 του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας (πρώην ΚΕΚ) Κώστας Αλεξίου, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με τα σκουπίδια του Βρεττάκου και τα έκανε πολύ χειρότερα.,
Παραθέτουμε την ανάρτηση του και θα του απαντήσουμε πρόταση προς πρόταση.

Κώστας Αλεξίου: Διαχρονικά η μέθοδος της αφίσας σαν προεκλογική καμπάνια ήταν η μέθοδος του φτωχού (και της αριστεράς ακριβώς για αυτό το λόγο).

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Απ’ ότι γνωρίζουμε οι αφίσες φτιάχνονται σε χαρτί και τυπώνονται. Το κόστος τους ειδικά για τα δεδομένα της εποχής μας είναι σχετικά υψηλό και οι περισσότεροι αρκούνται στην φθηνή προβολή μέσω διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Κώστας Αλεξίου: Είμαστε ο τρίτος συνδυασμός που αναρτά αφίσες μάλιστα ο ένας έχει καταφύγει και στην παραδοσιακή μέθοδο χαρτί - κόλλα – κολόνα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ψέμα πρώτο. Κανένας μα κανένας άλλος συνδυασμός δεν έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε εκτεταμένη αφισοκόλληση. Εκτός αν ο ποιητής εννοεί αφίσες σε εσωτερικούς χώρους, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Κώστας Αλεξίου: Η τεχνολογία έχει προχωρήσει και το βανίλιο είναι πια χαμηλού κόστους και συμπεριλαμβάνει το κατέβασμα δεν ρυπαίνει με κόλλες και χαρτί κολόνες και τοίχους και κατεβαίνει εύκολα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Καταρχήν δεν είναι βανίλιο, ούτε σοκολάτιο. Λέγεται βινύλιο και είναι το υλικό από το οποίο φτιάχνονται και οι μουσικοί δίσκοι (LP).  Ψέμα δεύτερο. Τα βινύλια είναι πιο ακριβά και από τις αφίσες και ρυπαίνουν το ίδιο ακριβώς μ’ αυτές.

Κώστας Αλεξίου: Η υποκρισία είναι ότι οι οικονομικά εύρωστοι συνδυασμοί εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να ξοδεύουν πολύ περισσότερα χρήματα γνωστοποιώντας την κάθοδο τους σε συγκεντρώσεις με πληρωμένα ποτά σε μπαράκια και καφετέριες, σε ταβέρνες, σε πληρωμένα site kai blogs που όχι μόνο τους διαφημίζουν έμμεσα γράφοντας καλά σχόλια αλλά το χειρότερο γράφοντας προβοκατόρικα ψεύδη για τους αντιπάλους τους.(Άξιο προσοχής είναι πως σε μια νύχτα αλλάζουν στρατόπεδο ανάλογα από ποιον θα πληρωθούν).

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: ΑΝΕΚΔΟΤΟ και ψέμα τρίτο. Ο πιο εύρωστος συνδυασμός είναι ο κομματικός συνδυασμός του Δημάρχου. Κυβέρνηση είναι το κόμμα που τον στηρίζει και ο ίδιος διαχειρίζεται το ταμείου του Δήμου (αλλά και του ΚΕΚ). Όσον αφορά την  μπούρδα που έγραψε για πληρωμένα ποτά σε μπαράκια και καφετέριες, σε ταβέρνες, σε πληρωμένα site kai blogs, καλό είναι να μας αναφέρει ποιους εννοεί.

Κώστας Αλεξίου: Τα οικονομικά του συνδυασμού μας όπως και το 14 είναι από το υστέρημα των μελών μας (που ευτυχώς ήταν και είναι πολλοί) και από κάποιες εκδηλώσεις. Τα χρήματα που χαλάσαμε τις προηγούμενες εκλογές ήταν τα λιγότερα από όλους τους συνδυασμούς, το ίδιο θα αποδειχθεί και φέτος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Για το 2014 δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι ο συνδυασμός τους χάλασε λιγότερα από άλλους. Μόνο που το 2014 δεν χρειάζονταν χρήματα για να εκλεγεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Το πλειοψηφικό ρεύμα του κυβερνόντος κόμματος ήταν τεράστιο και η αποτυχία του Τζανή ακόμα πιο εντυπωσιακή. Το γεγονός ότι ο Βρεττάκος κατάφερε στον πρώτο γύρο να χάσει από τον Τζανή αποτελεί θαύμα και δείγμα του πόσο ανίσχυρη υποψηφιότητα ήταν αυτή του Βρεττάκου. Ο ίδιος ο Αλεξίου να κατέβαινε για Δήμαρχος (το προσπάθησε, αλλά τον έφαγε στη στροφή ο Βρεττάκος) θα έπαιρνε παραπάνω από το ισχνό 18% του απερχόμενου Δημάρχου. Όσον αφορά το 2019, ΜΟΝΟ τα βινύλια που ανέβασε ο Βρεττάκος τον κατέστησαν 2 μήνες πριν, πρωταθλητή στα έξοδα. Κανένας άλλος από τους υποψηφίους Δημάρχους δεν έχει τα χρήματα να τον ανταγωνιστεί στην πανάκριβη καμπάνια του.

Κώστας Αλεξίου: Τα οικονομικά του συνδυασμού μας όπως και το 14 είναι από το υστέρημα των μελών μας (που ευτυχώς Μεταξύ μας ειλικρίνεια φτάνει ποια η παραπληροφόρηση του κόσμου που δεν ξέρει τις υπόγειες διαδρομές της προεκλογικής μάχης που ακολουθείται από τους άλλους συνδυασμούς.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο Κώστας Αλεξίου είναι φωτογράφος στο επάγγελμα. Το 2010 ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον Τζανή, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Το 2014 εκλέχτηκε παρά το γεγονός ότι ήταν στα μαχαίρια με τον Βρεττάκο, αφού τον έφαγε στην στροφή, στην κούρσα για την αρχηγία του συνδυασμού. Έγινε αντιδήμαρχος και σήμερα είναι πρόεδρος του πρώην ΚΕΚ.


Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μήπως ξέρει τίποτα ο ίδιος για τα πόσο στοίχισαν τα βινύλια; Πρόεδρος στο ΚΕΚ είναι… Κάτι μπορεί να ξέρει. Αν και δεν το πήρε χαμπάρι, τον «έκαψε» τον απερχόμενο ο άσπονδος φίλος του ο πρόεδρος του πρώην ΚΕΚ.
https://ke-dra.blogspot.com/
 
Top