Ο "ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ" ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ....ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ  ke-dra.blogspot.com


Έξω φρενών η Φώφη



Μεγάλη στοιχηματική εταιρεία – από τις γνωστές κιόλας – ανέβασε στοιχηματισμό για τις εκλογές στην πόλη μας. Σ’ αυτά παρουσιάζει τις εκλογές σαν ένα ντέρμπι ανάμεσα στον Βρεττάκο και τον Καμά!!! 

Στους υπόλοιπους δεν δίνει ΣΧΕΔΟΝ καμία τύχη.

Οι προβλέψεις θεωρούνται περίπου φαιδρές και εντελώς εκτός πραγματικότητας. Όχι γιατί ο Βρεττάκος δεν είναι φαβορί. Αυτό είναι περίπου δεδομένο.

 Δήμαρχος είναι, σπαταλά το ταμείο που του άφησαν οι προηγούμενοι και επί της ουσίας δεν του έγινε καμία σοβαρή αντιπολίτευση τα τελευταία 5 χρόνια. 

Τον Καμά όμως που τον ανακάλυψε και από που προκύπτουν τα ποσοστά που είναι περίπου τα ίδια μ’ αυτά του Βρεττάκου; 

Η αναγνωρισιμότητα του είναι μάλλον πιο χαμηλή απ’ όλων των υποψηφίων, το ψηφοδέλτιο του είναι αδύναμο, ενώ υπάρχουν και 2 ακόμα υποψηφιότητες από τον λεγόμενο κεντροαριστερό χώρο (Δατσέρη-Τσιρίδης), οι οποίες μάλιστα είναι αναμφισβήτητα πιο δυνατές από την  δική του, αφού οι συγκεκριμένοι δύο υποψήφιοι είναι περισσότερο γνωστοί και καταξιωμένοι αυτοδιοικητικά σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα αντίστοιχα!

 Η προσπάθεια δημιουργίας δίπολου Βρεττάκου-Καμά εκ μέρους και των δύο, την στιγμή που όλη η πόλη λέει πως τα έχουν βρει, φαντάζει σχεδόν αστεία. Γι’ αυτό εκεί στην στοιχηματική εταιρεία ας αλλάξουν πλευρό και το κυριότερο πληροφοριοδότες.

Όπως μου έλεγε ένας καλός φίλος που είναι μπασμένος χρόνια στα αυτοδιοικητικά της πόλης. Βρεττάκος-Καμάς τα έχουν βρει εδώ και καιρό στήνοντας την δική τους «γέφυρα».

 Να τον δω τον Παντελή τι θα κάνει, μόλις μάθει η Φώφη – που το έχει μάθει και είναι εξω φρενών – ότι κάνει τον λαγό του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Top