Η ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ....

Μέσα στην παραζάλη του ο απερχόμενος Δήμαρχος υπέπεσε σε ακόμα μια γκάφα. Παραδέχτηκε δημόσια χωρίς να το αντιληφθεί πως το αφήγημα του αριστερού συμμετοχικού-κινηματικού συνδυασμού έχει πάει περίπατο και πως δεν βρίσκει ανθρώπους «εθελοντές» να του κάνουν τη δουλειά.
Ανέφερε συγκεκριμένα πως ο «Άλλος Δρόμος» διεξάγει τον προεκλογικό του αγώνα με τα μέσα που διέθετε πριν ακόμη γίνει δημοτική αρχή. Δηλαδή, με αφίσες, πανό και φυλλάδια που διανέμονται από τα μέλη και τους φίλους του.
Στην ίδια ακριβώς ανακοίνωση παρακάτω αναφέρει ότι τα πανό βινυλίου με τύπωμα- ανάρτηση- αποκαθήλωση την επομένη των εκλογών, του στοίχισαν 15 ευρώ με ΦΠΑ. 

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε, αφού ο συνδυασμός σου έχει τόσους πολλούς φίλους και «εθελοντές» συναγωνιστές, γιατί στο κόστος των βινυλίων περιλαμβάνεις και την ανάρτηση-αποκαθήλωση τους; Αντιλαμβάνεσαι και ο ίδιος ότι «φάσκεις και αντιφάσκεις» μέσα στην ίδια την ανακοίνωση σου. 

Η αλήθεια είναι μια. Η μετάλλαξη σου από έναν αριστερό συμμετοχικό-κινηματικό συνδυασμό, σε μια βαθύτατα συστημική φιλοκυβερνητική δημοτική αρχή έχει δημιουργήσει τεράστιο ρήγμα στο αριστερό-αγωνιστικό σου προφίλ και αυτό αποτυπώνεται πλήρως στην κοινωνία.
VIA
 
Top