ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Ο  "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ  ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ-ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ....

ΑΠΟ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ  ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ ΚΙ ΦΩΤΗ ΜΕΛΑ....

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;

Οι αριστεροί φεύγουν οι στενοί συνεργάτες του Μελά και του Τζανή έρχονται

Με δήλωση του ο Χρήστος Καραγιανάκης, δημοτικός σύμβουλος, ιδρυτικό μέλος του «Άλλου Δρόμου» και πρώην αντιδήμαρχος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Στην ίδια ανακοίνωση του ο γνωστός συνδικαλιστής και ανένταχτος αριστερός καταφέρεται κατά των προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου και ιδιαίτερα αυτής του Λουκά Τζανή.

Την ίδια στιγμή ο απερχόμενος δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος ανακοινώνει υποψηφίους από τους συνδυασμούς των Λουκά Τζανή και Φώτη Μελά το 2014.

Σχετικές αναρτήσεις υποψηφιοτήτων ήδη διαβάζουμε στο διαδίκτυο. Προκαλεί εντύπωση η χρονική ταύτιση της φυγής Καραγιαννάκη και της ένταξης στον Άλλο Δρόμο υποψηφίων και μέχρι πρόσφατα στενών συνεργατών των Μελά και Τζανή.

Η εντυπωσιακή μετάλλαξη της φυσιογνωμίας του υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ «Άλλου Δρόμου» αναμένεται να φανεί εντονότερα τις επόμενες ημέρες, μιας και αναμένονται κι άλλες αποχωρήσεις με αριστερές αναφορές από το ψηφοδέλτιο του και εκ νέου προσχωρήσεις από τους συνδυασμούς Τζανή και Μελά το 2014. 

Προφανώς η φυγή Καραγιαννάκη και των άλλων αριστερών που έπονται, έχουν άμεση σχέση με την δεξιοπασοκοποίηση του «Άλλοι Δρόμου». Κι εδώ ταιριάζει απόλυτα η ρήση του αείμνηστου Τζίμη Πανούση. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Ή ΟΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ;
ΥΓ.: Μιχάλη και Χρήστο να έχετε υγεία, δύναμη και καλό στομάχι.
πηγη
 
Top