Μια έρευνα έρχεται να μας αποκαλύψει σημαντικές πληροφορίες, για το πως να κρατήσουμε το σπίτι μας ασφαλές από τους ληστές.

Δείτε πώς σκέφτονται οι διαρρήκτες κατά την εισβολή τους σε ένα σπίτι και πάρτε τα μέτρα σας!Αυτό είναι το πρώτο δωμάτιο που τσεκάρουν οι ληστές σε ένα σπίτι


Το κύριο υπνοδωμάτιο είναι συνήθως το πρώτο, αν όχι το μόνο, που στοχεύει ένας διαρρήκτης.

Η NBC στη Νέα Υόρκη ζήτησε από μια ομάδα διαρρηκτών που συνελήφθησαν, να αποκαλύψουν το πώς οι ληστές κάνουν τις δουλειές τους και κυρίως ποιο δωμάτιο προτιμούν για να ξεκινήσουν!

Όπως αποδεικνύεται, τα υπάρχοντά σας μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλή στην κρεβατοκάμαρα. Περίπου το 75 τοις εκατό των διαρρηκτών αποκάλυψε ότι η κρεβατοκάμαρα ήταν η πρώτη θέση που θα αναζητούσαν πράγματα για να κλέψουν.
Τ’ αμέσως επόμενα δωμάτια στη λίστα του διαρρήκτη είναι τα γραφεία στο σπίτι, όπου υπάρχουν, τα καθιστικά και οι τραπεζαρίες.Τ’ αντικείμενα που κλέβονται πιο συχνά σε μία διάρρηξη



Παρακάτω είναι μερικά από τ’ αντικείμενα που κλέβονται πιο συχνά κατά τη διάρκεια μιας διάρρηξης. Τα περισσότερα από αυτά είναι εύκολο να τα πουλήσει ο διαρρήκτης σε κάποιο ενεχυροδανειστήριο ή σε κάποιον που αγοράζει και πουλάει κλοπιμαία.

Μετρητά
Ηλεκτρονικά
Χρυσός
Όπλα
Κοσμήματα
Ασήμι

Ο μέσος χρόνος που ξοδεύει ένας διαρρήκτης σε ένα σπίτι




Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν διαρρήκτη (εκτός από το να κλέβει τα υπάρχοντά σας) είναι να μπαίνει σ’ ένα σπίτι και να βγαίνει στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Η “επίσκεψη” του πρέπει να είναι γρήγορη, εύκολη και απλή, χωρίς απρόοπτα και άλλα προβλήματα. Ο μέσος χρόνος που ξοδεύει ένας διαρρήκτης σε ένα σπίτι είναι περίπου 8-12 λεπτά.
 
Top