Δείτε ΕΔΩ σε LIVE STREAMING το Ολυμπιακός-Λαμία: Όλα τα links
Δείτε ΕΔΩ σε LIVE STREAMING το Ολυμπιακός-Λαμία: Όλα τα links


Σήμερα... κληρώνει για το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, που ήδη βρίσκονται στα ημιτελικά, αποφασισμένος να «καθαρίσει» γρήγορα τη ρεβάνς με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη είναι ο Ολυμπιακός (19:30, Nova Sport 1).


Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 3-3 στο πρώτο ματς στη Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να ρισκάρει την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έτσι, ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με σοβαρότητα και να δώσουν συνέχεια στην εμφατική νίκη επί του ΟΦΗ (με 5-1).

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι τώρα. Χαρακτηριστικά, στην αποστολή είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και οι Ξενιτίδης - Μαρίνος από την ομάδα των νέων.

Από την άλλη πλευρά, οι Μελίσσας, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Πίτι και Μπαράλες δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της Λαμίας, Μάκη Χάβο.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Ολυμπιακός-Λαμία ΖΩΝΤΑΝΑ στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

ΕΔΩ ΤΑ ΛΙΝΚΣ

 
Top