Στιλ. Σωματότυπος. Μεγέθη. Τρεις λέξεις που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά και διαθέτουν μεγάλο ρόλο στη ζωή και την καθημερινότητα μας. Το στιλ έχει να κάνει με τα vibes που αποπνέει κάθε γυναίκα, με τον τρόπο που εκφράζεται, με την προσωπικότητα της και εν τέλει με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγει.

Ο σωματότυπος ουσιαστικά περιγράφει το σχήμα κα τη μορφή που έχει το σώμα της κάθε γυναίκας, ενώ το μέγεθος αφορά μόνο και αποκλειστικά τα νούμερα των ρούχων που φοράμε.

ΤΟ ΣΤΙΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΕΘΟΣ Η ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ

Όποιος και αν είναι ο σωματότυπος σας, όποιον αριθμό και αν δείχνει η ζυγαριά σας, οφείλετε να αγαπήσετε το σώμα σας όπως ακριβώς είναι με τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του. Και να θυμάστε πάντα, πως η μόδα είναι με το μέρος σας και πάντα θα υπάρχουν έξυπνα tricks που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο τα δυνατά σημεία του σώματος σας.

Τα tricks για γυναίκες με καμπύλες

Ως fashion editor, αλλά και γυναίκα με καμπύλες, μπορώ να καταλάβω απόλυτα τη δυσκολία που μπορεί να αντιμετωπίσει μία γυναίκα με καμπύλες που αγαπά τη μόδα και θέλει να ανακαλύψει τις κατάλληλες γραμμές ρούχων που της ταιριάζουν, αλλά και τα tricks που θα την βοηθήσουν να τονίσει τα σημεία που θέλει. Επειδή, λοιπόν, θέλω να μοιράζομαι μαζί σας ό,τι βρίσκω και μπορεί να μας βοηθήσει να εξελίξουμε το στιλ μας, αλλά και να μας γεμίσει έμπνευση για τα looks μας, αποφάσισα να μοιραστω τη νέα μου ανακάλυψη.

Μία καλή αναζήτηση στο Instagram, λίγο ψάξιμο στα κατάλληλα hashtags και τους λογαριασμούς ήταν αρκετά για να ανακαλύψω μία fashion blogger από την Γερμανία, την Farina Opoku, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί μία γυναίκα να αναδείξει τις καμπύλες της και ταυτόχρονα να είναι κομψή και πολύ θηλυκή.


Ακολουθήστε τα tips της Farina Opoku και αναδείξτε με τον καλύτερο τρόπο της καμπύλες σας:


Να φοράτε πάντα ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα

Όποιο και αν είναι το στιλ ή ο σωματότυπος σας, ο Νο1 στόχος σας κάθε φορά που ετοιμάζετε ένα νέο σύνολο είναι να φοράτε ρούχα που σας κάνουν να νιώθετε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. Για να το πετύχετε αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που πηγαίνετε στα καταστήματα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με τα νούμερα που επιλέγετε, τόσο να μην είναι πολύ μεγαλύτερα και σας προσφέρουν περιττό ογκο όσο και να μην είναι μικρότερα και σαν κάνουν να νιώθετε ασφυκτικά.

Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τα κομμάτια της συλλογής σας

Όλοι μας έχουμε αδυναμίες στο σώμα μας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τις καμουφλάρουμε και να νιώθουμε άνετα τόσο με το outfit μας όσο και με το σώμα μας. Αν λοιπόν στόχος σας είναι να τονίσετε τα πόδια σας, μπορείτε να φορέσετε ένα mini φόρεμα και να το συνδυάσετε με ένα oversized πουλόβερ, καλύπτοντας έτσι τα σημεία που θέλετε.


Επενδύστε σε φορέματα

Τα φορέματα είναι ίσως ο καλύτερος φίλος των γυναικών, όποια και αν είναι η ηλικία, το στιλ και ο σωματότυπος τους. Έτσι και εμείς, οι γυναίκες με καμπύλες, μπορούμε να φορέσουμε φορέματα και να αναδείξουμε τη σιλουέτα μας αλλά και την πιο θηλυκή πλευρά που κρύβουμε μέσα μας. Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές; Τα wrap φορέματα αγκαλιάζουν με τον πιο κομψό τρόπο το γυναικείο σώμα, ενώ τα mini φορέματα τονίζουν τα πόδια μας.


Τονίστε το πιο λεπτό σημείο της μέσης σας

Ένα από τα πιο θηλυκά και sexy σημεία του γυναικείου σώματος είναι σαφώς το πιο λεπτό σημείο της μέσης μας. Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να το τονίσετε, ακολουθώντας διάφορους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι να προσθέτε μία ζώνη επάνω από το φόρεμα ή το πανωφόρι σας ή να βάλετε την μπλούζα, το πουκάμισο ή το πουλόβερ σας μέσα από τη φούστα ή το παντελόνι σας.


Πηγή
 
Top