Νέες αποκαλύψεις από τη Σερβία σχετικά με το σκάνδαλο Βράνιες – Καρλέουσα, με τον Βόσνιο στόπερ να φέρεται πως έχει στην κατοχή του αποκαλυπτικό βίντεο και τη Σέρβα τραγουδίστρια να προσφέρει μέχρι και 300.000 ευρώ για να μην δημοσιευτεί!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο μεταξύ Όγκνιεν Βράνιες και Γελένα Καρλέουσα και κάθε μέρα από τη Σερβία και τη Βοσνία βγαίνουν νέες αποκαλύψεις.

Η τελευταία, όπως αναφέρει το informer.rs, θέλει τον Βράνιες να έχει στην κατοχή του ένα βίντεο με την Καρλέουσα, η οποία του προσφέρει μέχρι και 300.000 ευρώ προκειμένου ο Βόσνιος να μην το δώσει στη δημοσιότητα.

Την ύπαρξη του βίντεο επιβεβαιώνει με δηλώσεις του άτομο από το περιβάλλον του Βράνιες. Μάλιστα, το βίντεο αυτό λέγεται πως βιντεοσκοπήθηκε στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 2017.

Όπως αναφέρει το σερβικό δημοσίευμα το βίντεο υπήρχε στα κινητά και των δύο, ωστόσο η Γελένα το έσβησε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, αλλά ο Βόσνιος αμυντικός το έχει ακόμα αποθηκευμένο, καθώς με αυτόν τον τρόπο θεωρεί πως κρατάει στο χέρι την Σέρβα τραγουδίστρια και...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 
Top