Η ανάρτηση του ΠΟΑ για το ματς: 
«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κερατσίνι (Keratsini f.c.) είναι ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα το Κερατσίνι και συγκεκριμένα το Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής. Επίσημο έτος ίδρυσής του είναι το 1926, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ε.Π.Σ. Πειραιά και έχει λάβει μέρος επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και της Δ’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα, την περίοδο 2016-17 αναδείχθηκε υπερπρωταθλητής Ε.Π.Σ. Πειραιά και κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κερατσινίου έχει στο παλμαρέ της 2 πρωταθλήματα Δ’ Εθνικής, 6 πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣ Πειραιά, 2 Β’ ΕΠΣ Πειραιά και 6 Κύπελλα ΕΠΣ Πειραιά.
Στο σύλλογο του Κερατσινίου διετέλεσαν πρόεδροι σπουδαίοι παράγοντες και επιχειρηματίες, όπως ο Μιλτιάδης Μαρινάκης, πατέρας του προέδρου και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο ΠΟΑ αντιμετωπίζει αυτή την Κυριακή εκτός έδρας μία ομάδα που συγκαταλέγεται στις ιστορικές του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη δική της πορεία μέσα στο χώρο. Για την ομάδα μας είναι μία δύσκολη αναμέτρηση και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα θα μπούμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο τη νίκη. Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει την καλή της πορεία, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια και να παραμείνει στο γκρουπ των δυνατών ομάδων του ομίλου, παραμένοντας σε σταθερή πορεία ανόδου.
Είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσουμε τη φιλοξενία του Κερατσινίου και πως η αναμέτρηση θα γίνει σε φίλαθλα πλαίσια για να την απολαύσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Να είναι σίγουροι και οι άνθρωποι της αντιπάλου ομάδας ότι στο δεύτερο γύρο θα φροντίσουμε για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία όπως κάνουμε σε όλες τις ομάδες και έχουμε δεχθεί πλήθος εγκωμιαστικών σχολίων.
Ο ΠΟΑ πρεσβεύει το φίλαθλο πνεύμα και σέβεται κάθε αντίπαλο. Την Κυριακή θα είμαστε αντίπαλοι με το Κερατσίνι μόνο για 90 λεπτά.
ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ»!✌️
 
Top