Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τείνει να γίνει ο Δήμος με τους περισσότερους υποψηφίους Δημάρχους και με ανοικτό ακόμα το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα ονόματα. Όπως πάει βλέπουμε να ακούς Δήμαρχε στους δρόμους της περιοχής και να γυρίζει ο μισός πληθυσμός.

Πιο συγκεκριμένα υποψήφιοι Δήμαρχοι έως στιγμής είναι οι:
Ο Δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος είναι δικαιωματικά λόγω τίτλου ο πρώτος υποψήφιος. Ο Χρήστος Βρεττάκος αναμένεται να στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ αν και πολλές φωνές εμφανίζονται να μην θέλουν Βρεττάκο ελεώ Λαφαζάνη και να στηρίζουν διαφορετικό υποψήφιο.

Υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσιρίδης και μάλλον θα πάρει το χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία Εύη Καρακώστα και Ελένη Σταματάκη στην παρουσία του βιβλίου του.

Ο δικηγόρος Παντελής Καμάς όπως φαίνεται θα είναι ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στον Δήμο μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του σε καφέ του Κερατσινίου. Παρόλα αυτά ακούγονται τα ονόματα των Λευτέρη Φωτίου και του πρώην Δημάρχου Δραπετσώνας Αλέξανδρου Χρυσού.

Ο πρώην Δήμαρχος Φώτης Μελάς και ο δικηγόρος Παναγιώτης Διαλινάκης θα είναι υποψήφιοι από τον χώρο της ΝΔ με τον δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να λάβει το χρίσμα από το κόμμα.

Φέτος έχουμε και υποψηφιότητες γένους θηλυκού αφού ήδη έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα της η πρώην Αντιδήμαρχος Βάνα Δατσέρη ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Ελένης Δαβιώτης.

Σίγουρα δεν πρέπει να αποκλείουμε και είσοδο νέων υποψηφίων γνωστών και αγνώστων αφού οι συμμαχίες θα δίνουν και θα παίρνουν μέχρι τελευταίας στιγμής ελέω απλής αναλογικής!!
peiraiotika.gr
 
Top