Στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα ανέκαθεν υπήρχαν πολλές υποψηφιότητες από όλες τις παρατάξεις. Βλέπετε ο Δήμος έχει περισσότερα να προσφέρει στους υποψηφίους παρά οι υποψήφιοι στους δημότες και στην περιοχή.

Διαβάσαμε με την προσοχή που της αρμόζει την ανακοίνωση-αποχώρηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ζούπη Ζαχαρία. Δεν μας έκανε εντύπωση η απόφαση του, μας ξίνισε όμως το σκεπτικό του, αφού για κάποιον λόγο ο κύριος Ζούπης έχει την εντύπωση ότι όποιος κατεβαίνει υποψήφιος θα πρέπει να τον ρωτάει!!
Αυτό όμως που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι, με ποιο σκεπτικό η αποχώρηση  Ζούπη δημιουργεί χάος στο Κερατσίνι και στην Δραπετσώνα.

Φυσικά ο αγαπητός κύριος Ζούπης με την πολυετή θητεία στον Δήμο Κερατσινίου είναι ο μόνος που έκανε μια υποτυπώδης αντιπολίτευση προς τον Βρεττάκο αλλά σε καμία περίπτωση ο υποψήφιος που βγήκε πρωτελευταίος στις Δημοτικές εκλογές δεν καθορίζει εξελίξεις στον Δήμο. Ποτέ δεν το έκανε αυτό, μην τρελαθούμε κιόλας.

Τώρα αν κάποιοι προσπαθούν μέσω της αποχώρησης Ζούπης να ξυπνήσουν τον κόσμο του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας τότε μάλλον κοιμούνται οι ίδιοι τον ύπνο του δικαίου.

Εκτός αν νομίζουν ότι ερχόμενοι ως «φαντομάδες» μερικούς μήνες πριν τις εκλογές και χωρίς ο κόσμος να τους γνωρίζει ότι θα πάρουν εύκολη νίκη απέναντι στον νυν Δήμαρχο ο οποίος ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ αυτή την στιγμή παίζει μπάλα χωρίς αντίπαλο και μάλιστα στο δικό του γήπεδο.

Ας μας πει ένας εκ των κυρίων ΤΖΑΝΗ, ΜΕΛΑ , ΠΑΤΙΔΗ , ΣΑΛΑΛΕ  και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ  τι έκαναν στα 5 χρόνια της Δημαρχίας Βρεττάκου ως αντιπολίτευση;

Ας μας πουν ένας εκ των κυριών ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ που δεν τους γνωρίζει ο λαός του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας , με ποιο σκεπτικό θέλουν να διεκδικήσουν την Δημαρχία όταν ήταν απόντες όλα αυτά τα χρόνια από τον ενωμένο Δήμο.

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε και να ακούμε κάθε φορά στις εκλογές τους ίδιους ανθρώπους να λένε τα ίδια πράγματα και μάλιστα χωρίς να προσφέρουν τίποτα ΠΟΤΕ! Μόνο ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε κάτι που εμείς θεωρούμε αυτονόητο. Δεν θεωρείτε επιτυχημένος ένας Δήμαρχος, επειδή κάνει τα αυτονόητα πράγματα πράξη. Επιτυχημένος είναι αυτός που κάνει την διαφορά. Ο Βρεττάκος δεν είναι επιτυχημένος Δήμαρχος, οι προηγούμενοι ήταν οικτρά αποτυχημένοι!!!!

Μην τρελαθούμε κιόλας!!

peiraiotika.gr
 
Top