Έδειραν και έδεσαν αστυνομικό στη Νίκαια


 – Απίστευτο περιστατικό

- Τέσσερις Πακιστανοί κατηγορούνται ότι έδεσαν και έδειραν αστυνομικό στη Νίκαια 


- Άνδρες της Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν μέσα στα αίματα 

- Οι μετανάστες καταγγέλλουν ότι ο αστυνομικός τους απείλησε μαζί με άλλα δύο άτομα 

- Ο αστυνομικός ισχυρίζεται ότι είδε να κινούνται ύποπτα και τους ακολούθησε


Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης. Τα ξημερώματα κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό στη Νίκαια και εκεί είδαν ότι το θύμα ήταν συνάδελφός τους. Οι δράστες μάλιστα έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό.




Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας κάτοικος ενημέρωσε την αστυνομία ότι γίνεται φασαρία σε διαμέρισμα στη Νίκαια. Κανείς δεν γνώριζε ότι στο περιστατικό εμπλέκεται ένστολος. Οι δράστες έδειραν και έδεσαν τον αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθησαν να εμποδίσουν και τους άνδρες της Άμεσης Δράσης.



Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα στη Νίκαια και εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ομάδα τεσσάρων μεταναστών πακιστανικής καταγωγής. Κατάφεραν να τους “εξουδετερώσουν” και στη συνέχεια εισήλθαν στο διαμέρισμα. Εκεί βρήκαν άγρια ξυλοκοπημένο και δεμένο χειροπόδαρα τον συνάδελφό τους.

Είναι ένα τουλάχιστον περίεργο περιστατικό. Ο αστυνομικός ήταν εκτός υπηρεσίας την ώρα εκείνη, ωστόσο είχε μαζί του το όπλο του. Πρόκειται για αστυνομικό του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.



Οι Πακιστανοί καταγγέλλουν ότι ο ένστολος μαζί με άλλα δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμά τους και τους απείλησαν. Λένε μάλιστα ότι ζητούσαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Εκείνοι, όπως ισχυρίστηκαν, αντέδρασαν και ξεκίνησε συμπλοκή. Οι δύο άνδρες που ήταν μαζί με τον αστυνομικό κατάφεραν να διαφύγουν, ωστόσο ο ένστολος έπεσε στα χέρια τους και ξυλοφορτώθηκε άγρια.

Ο αστυνομικός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ενώ ήταν εκτός υπηρεσίας είδε τους Πακιστανούς να κινούνται ύποπτα. Τους ακολούθησε ως το διαμέρισμα όπως λέει για να διαπιστώσει τι κάνουν. Τότε φαίνεται ότι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. Το έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες και τον χτύπησαν.


Τώρα οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για τις ακριβή αίτια του περιστατικού. Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου/Ε. Μιλή

Επιμέλεια: Π. Θεοδώρου

 
Top