Αποτέλεσμα εικόνας για κακοκαιρια σημερα

Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής.



Πελοπόννησος

Κλειστές  θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή 28-09-2018, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, με απόφαση της Περιφέρειας.

Δυτική Ελλάδα ( Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία)

Τη διακοπή των μαθημάτων σε όλες τις σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την Παρασκευή 28-9-2018, λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών.

O ΑΝΤΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΠΕΤΑΣ

Ζάκυνθος

Τη διακοπή των μαθημάτων την Παρασκευή 28/09/2018 στα Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ζακύνθου, λόγω επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, για προληπτικούς λόγους, αποφάσισε ο Δημαρχος Π. Κολοκότσας.

Κεφαλλονιά

Σας ενημερώνουμε ότι, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, όλες οι σχολικές μονάδες της Α’/θμιας & Β’/θμιας  Εκπαίδευσης, στις Π.Ε. Κεφαλονιάς & Ιθάκης θα παραμείνουν κλειστές, λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

Τι θα ισχύσει αύριο για τα Φροντιστήρια

Με αφορμή σωρεία  ερωτημάτων προς το esos  σχετικά για  το εάν αύριο θα είναι κλειστά τα Φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, σας ενημερώνουμε ότι ειδική κρατική οδηγία δεν υπάρχει.

Ωστόσο τα Φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών  επειδή είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις που εποπτεύονται ως προς τους κανόνες λειτουργίας από τον ΕΟΠΠΕΠ και τα υπουργεία Παιδείας και  Εργασίας έχουν την ευθύνη για την εφαρμογή  της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής που αφορά τα σχολεία,   λαμβάνοντας υπόψιν   τις καιρικές συνθήκες για την ασφάλεια των μαθητών.
 
Top