Την αγανάκτησή δεκάδων χρηστών του Twitter προκάλεσε η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, από τον επίσημο λογαριασμό του
Έλληνα πρωθυπουργού στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφορικά με την παρουσία του στο Μάτι, το πρωί της Δευτέρας. Η ανάρτηση του πρωθυπουργού, για την «εν κρυπτώ» επίσκεψή του στην περιοχή, ακολουθήθηκε από ένα πλήθος αρνητικών σχολίων, στα οποία κυριαρχεί η οργή, με πολλούς από αυτά να προτρέπουν τον Αλέξη Τσίπρα να δηλώσει την παραίτησή του.
Το αρχικό ποστάρισμα του πρωθυπουργού:



Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης.
Και οι απαντήσεις..
Έχουν πεθάνει εκατοντάδες συμπολίτες μας, αγνοούνται ακόμη δεκάδες, και εσύ Αλέξη για άλλη μία φορά κάνεις επικοινωνιακό σόου για να σώσεις τα ασυμάζευτα; Ντροπή δεν έχεις; Ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, με διαφορά χιλιομέτρων.
Ανθρωπους πληγεντες δεν ετυχε να συναντησεις και να φωτογραφηθεις μαζι τους?Δεν εχεις ιχνος ντροπης πανω σου.-
Σαν τον κλέφτη πηγές ρε λαμόγιο.
Σαν τον κλέφτη σου εύχομαι στο εξής να πηγαίνεις οπουδήποτε και ως πρωθυπουργός και ως απλός πολίτης.
Δολοφονε
Είναι δυνατόν να ανεβάζετε φωτογραφία που κάθονται προσοχή οι πυροσβέστες και οι στρατιώτες;; Εσύ πρέπει να χαμηλώνεις το βλέμμα σου μπροστά τους!
Η αλήθεια: πήγες κρυφά στο Μάτι φοβούμενος την κατακραυγή, μπροστά σε στημένο κοινό μόνο και μόνο για να υπάρξει φωτογραφικό υλικό για να απαντήσεις στα τοπικά και διεθνή μέσα που σε θεωρούν αναίσθητο σταλινιστή
Από σεβασμό στις ψυχές που έφυγαν έπρεπε να έχεις ήδη παραιτηθεί. Το πόσο άχρηστοι ήσασταν το ξέραμε (κάποιοι) από παλιά. Το πόσο απάνθρωποι είστε το μάθαμε δυστυχώς τώρα.
Σχεδόν μια βδομάδα μετά πήρες την απόφαση να πας, χωρίς να ενημερώσεις κανέναν φυσικά, γιατί ήξερες ότι δεν θα έφθασε η αστυνομία όλης της Ελλάδας για να σε προστατέψει ανίκανε!!!!! Φύγε επιτέλους ρε δολοφόνε, μήπως και μείνει τίποτα όρθιο σε αυτόν τον τόπο!!!!!!
στην αρχή νιώθαμε αβοήθητοι, μετά μια βδομάδα, μόλις ήρθες με σηκωμενα μανικια και εδειξεις με το δαχτυλο λεμε ωπα, αυτη η χωρα εχει ηγέτη

 
Top