Ποια μεγάλα ονόματα της showbiz ήταν πόρνες πολυτελείας πριν κάνουν καριέρα και τι λεφτά έπαιρναν για να προσφέρουν το κορμί τους;

Με τον σταυρό στο χέρι δεν πάει κανένας μπροστά λένε… Οι διάσημες πρωταγωνίστριες αυτό το ήξεραν καλά κι από ό,τι φαίνεται, προτίμησαν να κρατάνε άλλα πράγματα στο χέρι τους -και όχι μόνο- για να τους ανοίξουν οι πόρτες του Hollywood.

Δείτε λοιπόν διάσημες γυναίκες που μιλά όλος ο πλανήτης γι΄ αυτές που δεν πήγαν από την αρχή μπροστά για το ταλέντο τους και φυσικά δεν κοπιάσανε για την επιτυχία και πολύ…

Μέριλιν Μονρόε

Η ταρίφα της ήταν 500 δολάρια και πήγαινε πάντα με μεγαλοπαραγωγούς και σκηνοθέτες του Hollywood. Φήμες κάνουν λόγο επίσης για ταινία πορνό που φυσικά δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια.

Κιμ Νόβακ

Στα μέσα της δεκαετίας του ΄60 είχε συλληφθεί στο Σικάγο για πορνεία.

Ρακέλ Γουέλς

Η γνωστή Μεξικάνα με το όνομα Ράκελ Ταξέντα, συμμετείχε σε ταινίες πορνό, όπως αποκάλυψε η οικογένειά της, οι οποίες όμως αποσύρθηκαν και εν τέλει καταστράφηκαν από το κινηματογραφικό στούντιο.

Βερόνικα Λέικ

Η συγκεκριμένη αν και ξεκίνησε ως ηθοποιός στον κινηματογράφο, έκανε στροφή στην καριέρα της και έγινε πόρνη πολυτελείας στη Νέα Υόρκη.

Σοφία Λόρεν

Η έδρα της φυσικά ήταν η Ρώμη."Κωδικό όνομα" Σοφία Βιλάνι Τσικολόν.

Τζόαν Κόλλινς

Από τα 17 στο κουρμπέτι δρούσε κυρίως στο Hollywood με μεγάλο κασέ αφού ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Σάρον Στόουν

Με μια ταρίφα να αγγίζει τα 1000 δολάρια την ώρα, η Σάρον ξετρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό και του τον έγδυνε κανονικά.

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Άσκησε το επάγγελμα κυρίως στο Λας Βέγκας, ενώ οι αποκαλύψεις έχουν γίνει από τον ίδιο της τον σύζυγο, Μάικλ Ντάγκλας.





 
Top