Γειασάν τον Σύριζα λέει ο Αλέξανδρος που απολαμβάνει την υπέροχη ζωή της ελευθερίας καθώς κατευθύνεται με σκάφος στη Μύκονο. Ενημερώνει μάλιστα τις θαυμάστριές του για τον 
τόπο προορισμού μέσα από το insta. Μιλάμε για ζωάρα χωρίς αμφιβολία.

Γράφει ο Steve McGarrett

Ο Αλέξανδρος σε αντίθεση με τον Μαρινάκη δεν περιμένει να πέσει η Χούντα καθότι οι Συριζαίοι είναι λιγούρια αν με εννοείς. 100 χρόνια στη κυβέρνηση θα μείνει ο Σύριζα ο ευρηματικός, ο αποτελεσματικός, ο νταλαβεριτζής, ο ταχυμετρητής, ο Βενεζουελάνος. 


100 χρόνια ώσπου να γίνουμε προτεκτοράτο της Αλβανίας. 100 χρόνια Νικολά Μαδούρο. Με χρυσά δόντια τα τρισέγγονα του Κουρουμπλή, του ράπερ του διορατικού. 100 Nammos θα χτίσει ο Σύριζα στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Ιο. 10 Nammos θα έχει ο Σταθάκης και άλλα 50 στο όνομα του γιου του Αλέξη. Κορόιδα είναι οι Συριζαίοι, τι νομίζεις εσύ οξυδερκή ψηφοφόρε; 
Να το θυμηθείς και ο Ρουβίκωνας θα αποκτήσει Νammos στην Αστυπάλαια. Τα παιδιά κουρασμένα από την επανάσταση θα ανοίξουν από την επανάσταση θα ανοίξουν αλυσίδα από αριστερά Νammos, σχεδον σίγουρο το θεωρούμε αυτό εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι-δεδομένο. Άσχετα αν τα ελληνικά νησιά βρωμάνε σκατίλα γιατί σχεδόν όλοι οι επιτηδευματίες αδειάζουν το σκατό στη θάλασσα.

Λιθουανές καλλονές περιμένουν τον Αγγλούπα στο Nammos. Εδώ όπου το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον πέτυχε ζοχαδιασμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος και άρχιζε να τον φωτογραφίζει. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Κωστόπουλος ακούστηκε να λέει για κάτι ρολόγια που έκαναν φτερά μέσα από το σπίτι του. Πρίγκιπας στο Nammos ο Αγγλούπας. Σοβαροί να είσαστε. Δεν υπάρχει Κολομβία άλλη στον πλανήτη σαν την Κολομβία των Βαλκανίων, της Ευρώπης, του Σύμπαντος.
   

      

 
Top