Η Εύη Καρακώστα κατήγγειλε τον Χρήστο Βρεττάκο  ότι έκανε χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας στον χώρο των Λιπασμάτων, που βρίσκεται δίπλα στο εργοστάσιο του Μελισσανίδη (OIL ONE), με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πολίτες που θα βρίσκονται εκεί από μια πιθανή διαρροή ή από κάποιο περιβαλλοντικό πρόβλημα 


Σε ημερίδα που διοργάνωσε ο δήμος για την απομάκρυνση των καζανιών, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Πειραιά Εύη Καρακώστα κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι δεν προχωρά σε απαλλοτριώσεις των χώρων που έχουν αναπτύξει τις εγκαταστάσεις τους οι εταιρείες πετρελαιοειδών και τον κατήγγειλε ότι έκανε χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας στον χώρο των Λιπασμάτων, που βρίσκεται δίπλα στο εργοστάσιο του Μελισσανίδη (OIL ONE), με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι πολίτες που θα βρίσκονται εκεί από μια πιθανή διαρροή ή από κάποιο περιβαλλοντικό πρόβλημα που θα προκύψει εξαιτίας κάποιας αστοχίας στο εργοστάσιο.

Ο δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος σε γραπτή του ανακοίνωση  σήκωσε το γάντι και απάντησε ότι μ’ αυτήν τη λογική δεν έπρεπε να γίνει κανένα έργο στην περιοχή των Λιπασμάτων, ούτε στο Πέραμα ούτε σε άλλες περιοχές που βρίσκονται δίπλα σε εργοστάσια πετρελαίων. Όλη η παραλία της Β’ Πειραιά είναι διάσπαρτη από καζάνια. Οπότε, αφού δεν υπάρχουν χρήματα για να απαλλοτριωθούν οι εκτάσεις, δεν πρέπει να γίνει κανένα έργο στις περιοχές αυτές. Ούτε πάρκο, ούτε γήπεδο, ούτε παιδική χαρά, ούτε χώρος περιπάτου, ούτε χώρος άθλησης.
 
Top