40 χρονών ποιος παίρνει 16 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια;Μόνο ο ''γερόλυκος'' Μπουφόν καθώς ακόμα κρατάει η ...«μπογιά» του.
Η Παρί ΣΖ δεν έχασε χρόνο. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τζανλουίτζι Μπουφόν, πως το αυριανό παιχνίδι με την Βερόνα θα είναι το τελευταίο του με την Γιουβέντους, η πρωταθλήτρια Γαλλίας, έκανε πρόταση προσφέροντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 40χρονο Ιταλό τερματοφύλακα, με ετήσιες αποδοχές 8 εκατ. ευρώ
Την είδηση δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της σελίδα η εφημερίδα Le Parisien, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα «πολύ πλούσιο» συμβόλαιο.



Ετσι ο Μπουφόν, που στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρει την απόφαση σχετικά με το μέλλον του, εάν θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο σε κάποια ομάδα εκτός Ιταλίας ή θα αποδεχθεί την πρόταση της Γιουβέντους για διοικητική θέση, θα έχει την ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Champions League και να προσπαθήσει για την κατάκτησή του.

Ο μάνατζερ του Μπουφόν, Σιλβάνο Κατρίνα, επιβεβαίωσε την ύπαρξη προτάσεων χωρίς όμως να προχωρήσει σε ονόματα. «Υπάρχουν διάφορες προτάσεις, θα πρέπει να σκεφτεί τι θα κάνει αλλά και τι θέλει για μετά το ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα του χρειαστούν περίπου δέκα ημέρες», είπε χαρακτηριστικά. 
 
Top