Στην περιοχή κοντά στη Νάζκα του Περού, βρέθηκε μια μούμια που δεν μοιάζει με καμιά άλλη!

Το σχήμα του κεφαλιού, αλλά κυρίως το γεγονός ότι το πλάσμα είχε τρία δάκτυλα σήμαναν συναγερμό. Οι επιστήμονες λένε τώρα ότι μπορεί να είναι μπροστά στην ανακάλυψη ενώς άγνωστου ανθρωποειδούς ή ακόμη και στο λείψανο ενός εξωγήινου!

Η αποκάλυψη ήρθε πριν έναν χρόνο. Η μούμια εντοπίστηκε σε σπήλαιο κοντά στη διάσημη για τα σχήματα στο έδαφος Νάζκα του Περού. Οι επιστήμονες έδωσαν στη μούμια το όνομα Μαρία.Ήταν καλυμμένη με μια λευκή σκόνη που τη διατήρησε σε εξαιρετική κατάσταση, γεγονός που έκανε δια γυμνού οφθαλμού εμφανείς τις διαφορές της με μια ανθρώπινη μούμια. Έχει μόλις τρία δάκτυλα σε κάθε άκρο και το κεφάλι της έχει πολύ διαφορετικό σχήμα. Μοιάζει με εξωγήινο, όμως οι επιστήμονες εντόπισαν ανθρώπινα χρωμοσώματα, που ίσως την κατατάσσουν στην κατηγορία των ανθρωποειδών.


Η μούμια πραγματικά βάζει σε σκέψεις. Η εικόνα του κεφαλιού και των άκρων με τα τρία δάκτυλα θα θυμίσει σε πολλούς τον αγαπημένο εξωγήινο των παιδικών χρόνων τον E.T. Οι επιστήμονες ωστόσο φαίνεται ότι έβαλαν κατά μέρος τη φαντασία και έκαναν τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Υπάρχει μια σειρά από όργανα που θυμίζουν ανθρώπινη ανατομία, κάτι που σε συνδυασμό με τα χρωμοσώματα μάλλον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ίσως πρόκειται για κάποιο πλάσμα που έζησε στον πλανήτη σε χρόνο παράλληλο με τον άνθρωπο και είχε παρόμοια ανάπτυξη.



Η ηλικία της είναι σχετικά μικρή και προσδιορίζεται στον 5ο μετά Χριστόν αιώνα. Τουλάχιστον 100 χρόνια πριν την άφιξη των Ευρωπαίων κατακτητών στην περιοχή της Αμερικής.

Αν πρόκειται για ανθρωποειδές το ερώτημα είναι γιατί είναι αυτό το μόνο και το πρώτο εύρημα. Πως χάθηκε μέσα στο χρόνο και γιατί δεν υπάρχουν κατάλοιπα του όποιου πολιτισμού του ή μαρτυρίες ανθρώπων από την επαφή μαζί του καθώς υπήρχε σε μια περιοχή όπου αναπτύχθηκαν μεγάλοι πολιτισμοί.



Αν δεν είναι ανθρωποειδές ή κάτι γήινο οι θεωρίες… απλά είναι πολλές και τα ερωτήματα δεκάδες. Μάλιστα ήδη κάποιοι (λόγω των μικρών ανατομικών διαφορών που έχει με τον άνθρωπο) διατυπώνουν ακόμη και τη θεωρία του αποτελέσματος της διασταύρωσης εξωγήινων με γήινους.

πηγή: xorisorianews.gr
 
Top