ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ  ΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΙ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ!



Μια 26χρονη νοσηλεύτρια η οποία πριν από λίγες μέρες έπεσε θύμα αλλοδαπών, εξιστορεί στο protothema.gr με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν τρεις Πακιστανοί απείλησαν να τη μαχαιρώσουν για ένα κινητό και λίγα ευρώ.


Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα έζησε η 26χρονη Μάγδα Ελευθεριάδη, απόφοιτη σχολής Νοσηλευτικής, πριν από δυο βδομάδες, όταν ένας απλός περίπατος εξελίχτηκε σε θρίλερ...


Η νεαρή γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με μέλη αλλοδαπών συμμοριών, που επιτίθενται και ληστεύουν τους επισκέπτες του πάρκου απειλώντας να τους μαχαιρώσουν σε περίπτωση που τολμήσουν να προβάλουν αντίσταση. 

Πρόκειται για ιδιαίτερα βίαιους και επικίνδυνους κακοποιούς που βάζουν στο στόχαστρο άτομα που περπατούν ή κάθονται σε απομονωμένα σημεία του λόφου και τα οποία έχουν εντοπίσει παρακολουθώντας τα από τη στιγμή που θα εισέλθουν ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



 
Top