Ασύλληπτη κτηνωδία στην Κριμαία, όπου ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν ζευγάρι γονείς της μπροστά στα μάτια της 4χρονης κόρης τους και στη συνέχεια ...
την έπνιξαν σε λίμνη.

Ο 35χρονος Κονσταντιν και η 32χρονη Ινα Λαρκοβ ταξίδεψαν με την τετράχρονη κόρη τους Αρίνα σε ένα χωριό της Κριμαίας, για να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο το οποίο είχαν βρει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μόλις έφτασαν στο χωριό τους συνάντησαν δύο άντρες, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι ιδιοκτήτες του προς πώληση αυτοκινήτου. Μόλις, όμως, οι γονείς βγήκαν έξω από το δικό τους όχημα, ο ένας εκ των δύο αντρών έβγαλε όπλο και απαίτησε να του δώσουν τα χρήματα που είχαν πάνω τους. Ο κ. Λαρκόβ αντιστάθηκε και ο δράστης τον πυροβόλησε πέντε φορές στο θώρακα, ενώ στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στη γυναίκα, την οποία πυροβόλησε στο στήθος και το κεφάλι.

Ο δράστης με το συνεργό του άρπαξαν τα χρήματα (περίπου 3.640 ευρώ), και στη συνέχεια τοποθέτησαν τα δύο πτώματα στο αμάξι ενώ ανάγκασαν και το τετράχρονο κορίτσι να μπει σε αυτό. Οι δύο άντρες έσπρωξαν το όχημα στη λίμνη, με αποτέλεσμα και το κορίτσι να βρει τραγικό θάνατο.
 
Top