Από το "PRESS-GR" 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η δικηγορική εταιρεία Σαγιά είχε στενές σχέσεις συνεργασίας σε θέματα αποκρατικοποιήσεων και εκχώρησης δημόσιας περιουσίας με γαλαζοπράσινους υπουργούς όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ από την δεκαετία του 1990 μέχρι και την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Στην πορεία ο ίδιος ο Σπ. Σαγιάς έριξε γέφυρες με στελέχη του...
ΣΥΡΙΖΑ και θεωρήθηκε από τον ίδιο τον σημερινό πρωθυπουργό το πιο ιδανικό πρόσωπο στο να συμβάλει ώστε να υλοποιηθούν μερικές απ' τις μεγαλύτερες ιδιωτικοποιήσεις στη χώρα αφού στην πιάτσα έχει τον τίτλο του δικηγόρου "της επιχειρηματικής ελίτ".

Για να δώσουμε μια γεύση το πόσο "χωμένος" είναι στα νταλαβέρια του αστικού κράτους με τους πλουτοκράτες ο Σπ. Σαγιάς αρκεί να αναφέρουμε ότι έχει υπάρξει δικηγόρος της Gosco, προασπίζοντας τα συμφέροντα της κινέζικης πολυεθνικής στην υπόθεση της ιδιωτικοποίησης του σταθμού εμπορευματοκιβωτίων του ΟΛΠ, ενώ υπήρξε νομικός σύμβουλος σε ισχυρούς επιχειρηματίες και επιχειρηματικούς ομίλους σαν αυτούς που διαθέτουν Σάλλας, Μελισανίδης και Κόκκαλης.

Με δυο λόγια θέλουμε να πούμε ότι το δικηγορικό γραφείο του Σαγιά είναι τόσο μπασμένο στα παρασκήνια της πολιτικο-οικονομικής ζωής της χώρας ώστε θα γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και που στη συγκεκριμένη περίπτωση για τον πελάτη του, τον Δ. Αβραμόπουλο -ο οποίος δεν θα έχει πρόβλημα να τα "ακουμπήσει χοντρά" - θα βρει τρόπο να τον βγάλει πεντακαθαρίδη.
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/02/novastris.html
 
Top