ΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΝΤΙΖΑΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ!

ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ... 


"Το έχουν ξεφτιλίσει το παιχνίδι τελείως..!! Όλα για την τηλεθέαση πια.. φεύγουν οι καλοί μάγειρες που μένουν οι άσχετοι που δεν ξέρουν ούτε νερό να βράσουν.."!!

Αυτό είναι ένα από   εκατοντάδες τα μηνύματα οργής των τηλεθεατών για την "απόφαση" των κριτών, να κρατήσουν στον διαγωνισμό μια "μαγείρισσα"  που δεν γνωρίζει να βράσει ούτε ένα αβγό... 

  Μάλιστα για του λόγου το αληθές ... σημειώνουμε ότι μέχρι τώρα(12.20) δεν έχει ανεβεί στο YOUTUBE,   το συγκεκριμένο επεισόδιο του διαγωνισμού λόγω της οργής των τηλεθεατών για την  "ΜΑΙΜΟΥ" απόφαση των κριτών... 

  ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.... 

  Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ  "ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ"... 

«Φωτιά» πήρε το twitter μετά την απόφαση των κριτών για την παραμονή της Ηλέκτρας Τσουρουνάκη. 

«Φωτιά» πήρε το twitter μετά την απόφαση των κριτών για την παραμονή της Ηλέκτρας Τσουρουνάκη και την αποχώρηση του Σελίμ Σελτζούκ στο MasterChef. 

Ορισμένοι χρήστες του twitter φαίνεται να καταλογίζουν στην παίκτρια ότι έφτιαξε το πιάτο που έφτιαξε τελικά με τη βοήθεια του εξώστη και μόνο. Ιδού ορισμένα από τα tweets:
Η Ηλέκτρα δεν ξέρει να μαγειρεύει, μπήκε 10άδα με ιδέες και οδηγίες άλλων. Με βύσμα δηλαδή. Αυτό δεν είναι αλλά δημόσιο.
 
Έτσι και φύγει ο εξώστης, τι θα κάνει η Ηλέκτρα; ομελέτα;
 
Έχετε δει το ratatoille??Την παιδική ταινία που μαγείρευε ο ποντικός κρυμμένος μέσα στο καπέλο του υποτιθεμένου chef?Όπου ποντικός...Εξέδρα!!!
 
Αυτό το "δεν εχω ιδέα τι υπάρχει μέσα στο πιάτο μου" και να περνάς στην επόμενη φάση μυρίζει "δικό μας παιδί"
 
Η άλλη σε μαγειρικό διαγωνισμό μπερδεύει τα υλικά που βάζει σε πιάτο αποχώρησης αλλά την κρατάνε μέσα, γιατί προφανώς είναι ενδεικτικό μεγάλου chef να μην ξέρεις τι βάζεις στο πιάτο.
Δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα του επεισοδίου:     http://www.thetoc.gr
 
Top