Μια επίδειξη σκέτη... ταινία τρόμου


Εκτός από ομοιώματα κεφαλιών κρατούσαν δράκους, φίδια, ακόμα και χαμαιλέοντες - Πολλά μοντέλα είχαν στο μέτωπό τους και τρίτο μάτι


Από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς, η επίδειξη για τη συλλογή...
Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 του ιταλικού οίκου Gucci στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, ήταν τρομακτική. Κυρίως όμως σοκαριστική.


Όσοι είναι φαν των ταινιών τρόμου, σίγουρα ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τα μοντέλα να κάνουν πασαρέλα κραδαίνοντας τα ομοιώματα των κεφαλιών τους. Οι υπόλοιποι θα εξεπλάγησαν μάλλον δυσάρεστα. 





Ο σχεδιαστής Alessandro Michele σκηνοθέτησε μια επίδειξη με τα μοντέλα του διάσημου οίκου να κρατούν στα χέρια τους ομοιώματα των ίδιων των κεφαλιών τους, χαμαιλέοντες, δράκους, ακόμη και φίδια. 




Για τα ομοιώματα, ο Ιταλός σχεδιαστής συνεργάστηκε με το εργοστάσιο τεχνολογίας-τεχνικής Makinarium, με έδρα στη Ρώμη. Και σαν να μην έφθανε αυτό, πολλά από τα μοντέλα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα με αντίγραφα των ματιών τους στο μέτωπό τους. 



Το «τρίτο μάτι», οι δράκοι και τα φίδια συμπλήρωναν το παζλ της πρωτότυπης συλλογής ρούχων του διάσημου οίκου Gucci,όπως γράφουν τα περισσότερα δημοσιεύματα των ξένων ΜΜΕ. 



Μπορεί, μέχρι στιγμής, να μην υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά των θεατών, όμως σίγουρα εξεπλάγησαν με τα όσα είδαν.

 
Top