Στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7, τα οποία "έφυγαν" από την ζωή στις 8 Φεβρουαρίου του 1981 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (6-0).
Παρόντα στην επιμνημόσυνη δέηση ήταν όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού. Η ποδοσφαιρική ομάδα, με πρώτο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος, Γιάννης Μώραλης, ο αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, σύσσωμη η Διοίκηση της ΠΑΕ, όλη η ομάδα, ο Όσκαρ Γκαρθία με το προπονητικό επιτελείο.
Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, ήταν εκεί και φυσικά παρόντα ήταν και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, τα οποία δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την ημέρα μνήμης για όλη την οικογένεια του συλλόγου.
Παρόντες και οι αθλητές του τμήματος μπάσκετ, ο προπονητής, Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τη Διοίκηση και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να δίνουν επίσης το παρών.
Παρόντες, όμως, ήταν και οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πλήθος κόσμου. Φώναξε δυνατά "ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!" και χειροκρότησε θερμά για κάθε ένα από τα θύματα της τραγωδίας, της 8ης Φεβρουαρίου του 1981! Οι οικογένειες των θυμάτων, πάντα εκεί.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, διεξήχθη αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Στον χώρο του Μουσείου του Ολυμπιακού που βρίσκεται στην εμπορική στοά του "Γ. Καραϊσκάκης" ο κόσμος μπορούσε να δώσει αίμα για να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Από το πρωί, ως και την ώρα που άρχισε το Μνημόσυνο, πολλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν αίμα, τιμώντας με έναν ακόμα τρόπο, τη μνήμη όσων χάθηκαν τον Φλεβάρη του 1981!
Δείτε τις φωτογραφίες:
 
PHOTOS: EUROKINISSI
sport24
 
Top