Τώρα κατάλαβες μ@λάκα εθνικιστή Έλληνα υπήκοε;
Για δες ποιος χρηματοδοτεί και που πάνε τα λεφτά σου...
Έκαναν επάγγελμα τον "αντιρατσισμό", τα "ανθρώπινα δικαιώματα", τον "αντιεθνικισμό" και τους πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες Έλληνες!

Αθανάσιος Θεοδωρίδης

Διευθυντής (ΜΚΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ)

Ο κ. Αθανάσιος Θεοδωρίδης είναι Δικηγόρος Αθηνών από το 1994 με ειδίκευση σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στο διοικητικό και το συνταγματικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Κατά τα έτη 1997 και 1998 διατέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και της Ελληνικής Ομάδας για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων. Από το 2003 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Διευθυντής στην «ΑΝΤΙΓΟΝΗ». Έχει ειδικευτεί στον...

τομέα της καταπολέμησης των διακρίσεων. Από το 2003 διετέλεσε επί 4 συνεχόμενες θητείες μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), που αποτελεί συμβουλευτικό όργανο της Πολιτείας που υπάγεται θεσμικά στον Πρωθυπουργό. Από το 2006 έως το 2014 υπήρξε αναπληρωτής πρόεδρος στην Υπο-επιτροπή Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτισμικών Δικαιωμάτων της ΕΕΔΑ. Από το έτος 2007 και μετά, συνέγραψε τις Ετήσιες Εθνικές Εκθέσεις του Κέντρου «ΑΝΤΙΓΟΝΗ», όπου έχουν αναλυτικά καταγραφεί ανά έτος όλα τα κρούσματα διακρίσεων και ρατσισμού σε ποικίλους τομείς. Τον Ιανουάριο του 2010 επελέγη ως ειδικός εμπειρογνώμων για το «Ευρωπαϊκό Δίκτυο των Νομικών Ειδικών στον Τομέα της Μη- Διάκρισης» προκειμένου να ενημερώνει τακτικά την Ε.Ε. για νομικές εξελίξεις σε ζητήματα διακρίσεων. Είναι μέλος πολλών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων για ανθρώπινα δικαιώματα.
 
Top