Κοπη Βασιλόπιτας πραγματοποιηθηκε το Σαββατο 20/1/2018 στο κατάστημα Κερατσινίου οπου παρευρέθησαν εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους.

Μαζι τους ηταν και ο εργαζόμενος εκει, γνωστός απο την συμμετοχή του στο voice & επιλογή της Έλενας Παπαριζου, Γιάννης Δόξας οπου τραγούδησε αλλα και κέρδισε και το φλουρί και αστειευομενος ζήτησε μια συνεργασία με την SONY MUSIC. 

Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ανέφεραν στους εργαζόμενους τα παρακάτω.

 ''Ευχες για μια νεα δημιουργικη χρονια σε μια νεα εταιρια. 
Αγαπητοι εργαζομενοι την 1η Μαρτιου 2017στο πλαισιο αναπτυξης της επιχειρησης μας αναλάβαμε το μεγαλύτερο εγχείρημα διάσωσης επιχείρησης που εγινε ποτε στην Ελλαδα ωστε να εξασφαλισουμε τη συνεχη λειτουργια των καταστηματων της να διασφαλισουμε τις θεσεις εργασιας της να διασφαλισουμε τους προμηθευτες και συνεργατες της να προασπισουμε την αγορα και εθνικη οικονομια. Πολλοι ελεγαν οτι δεν θα πετυχουμε ομως ειμαστε σε θεση να τους διαψευσουμε. 374 καταστηματα σε ομαλη λειτουργια σε ολη την Ελλαδα & ανακαινιση 111 καταστηματων 220000 τμ. Επεστρεψε η συντριπτικη πλειοψηφια των παλαιων πελατων και διασφαλισαμε 1700 νεες θεσεις εργασιας. Απο την 1η Ιανουαριου 2018 οι δυο εταιριες εγιναν ένα ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Στοχος μας αριστα προιοντα σε οικονομικες τιμες σε επαρκεια ευγένεια ταχυτητα και να συμπεριφερομαστε προς ολους πελατες και συνεργάτες με εντιμότητα, οραματιζομαστε να ειμαστε προτυπο αλυσιδας σουπερ μαρκετ. Εχουμε ενα σκοπο να παραμεινει η επιχειρηση Ελληνικη για να στηριζουμε τους Ελληνες παραγωγους τα ελληνικα προιοντα και την εθνικη οικονομια.'' 

Το κατάστημα Κερατσινίου ειναι το πρωτο σε πωλήσεις απο τα 500 που διαθέτει η εταιρία.
 
Top