Η Claudia Romani έχει τα πιο αναγνωρίσιμα οπίσθια, γι αυτό και οι Έλληνες την λατρεύουν, σε όποια φάση και αν ποζάρει. Ξέρει πιο σημείο του σώματός της είναι το πιο εντυπωσιακό και συνεχώς το προβάλει.Τι να πούμε εμείς για την Ιταλίδα Claudia Romani, που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, και μας πυροβολεί συνεχώς με υπέροχες πόζες της στις παραλίες.
Στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram έχει αρκετούς φίλους από την Ελλάδα που την ακολουθούν, και της δείχνουν τον θαυμασμό τους, και όχι άδικα

Αγαπάει το Ιταλικό ποδόσφαιρο και συχνά φωτογραφίζεται με αθλητικές φανέλες ποδοσφαιρικών ομάδων, για να μας πάρει τα μυαλά, αφού από κάτω είναι μόνο με το εσώρουχό της.

Στην πιο πρόσφατη βόλτα της με μαγιό στην παραλία South Beach στο Μαϊάμι της Καλιφόρνιας την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 φόρεσε το μαύρο της ολόσωμο μαγιό και μας έκανε να μην χορταίνουμε να την βλέπουμε.

Η αγαπημένη μας μελαχρινή Ιταλίδα έχει μεσογειακό ταπεραμέντο, κορμί όλο καμπύλες και θεωρούμε ότι έχει τα πιο εντυπωσιακά οπίσθια στην διεθνή σκηνή.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για να καταλάβετε την αξία της έχει πάνω από 6,461 δημοσιευμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έχει καταφέρει να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 246 χιλιάδες followers, προβάλλοντας εντατικά την πίσω όψη της.
Η 35χρονη Claudia Romani από την L’Aquila είναι ένα γνωστό μοντέλο μετά τις φωτογραφήσεις της στο «GQ» και στο «Maxim» πραγματικά έχει πολύ όμορφα και «ζουμερά» οπίσθια κι έχει γεννηθεί στις 14 Απριλίου 1982.

Claudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia RomaniClaudia Romani
http://lifeviews.gr/
 
Top