Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με την οποία ένα μικρό κοριτσάκι είχε πέσει επανειλημμένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα του...


Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το μικρό κορίτσι προσέφυγε για βοήθεια σε συγγενικό του πρόσωπο, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κατάσταση με τον φερόμενο ως δράστη, πατέρα της.

Οι αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, χειρίστηκαν την υπόθεση με μεγάλη διακριτικότητα ώστε να μην στιγματίσει το παιδί στην μικρή κοινωνία του νησιού.


Ακολούθως το μικρό κορίτσι εξετάστηκε από ιατρό και παιδοψυχολόγο, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία για τα συμπεράσματά τους.

Μετά την ενημέρωση της Αστυνομίας και τη μελέτη του φακέλου, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου ώστε να απολογηθεί στον ανακριτή.


Μάλιστα μετά το τέλος της απολογίας του, και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αποφασίστηκε η προφυλάκιση του, με τις κατηγορίες της αιμομιξίας και του βιασμού.
 
Top