Η φράση της Περιφερειάρχη Αττικής την ημέρα της ορκωμοσίας της

«Δάσκαλε που δίδασκες και γνώση δεν εκράτεις» έλεγε ο σοφός λαός, το οποίο φαίνεται πως ισχύει κατά λέξη για την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, που αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της χρησιμοποιούσε μεγάλα λόγια στην ορκωμοσία της.


Τα λόγια αυτά έρχονται να τη στοιχειώσουν τρία χρόνια μετά, στον απόηχο των πολύνεκρων καταστροφών από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική, καθώς η Ρένα Δούρου έλεγε χαρακτηριστικά το 2014 ότι με την ίδια και τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση οι πολίτες θα έχουν «δικαίωμα στην αξιοπρέπεια» η οποία σημαίνει ότι «οι πολίτες και οι περιουσίες τους δεν θα κινδυνεύουν από μια δυνατή βροχή».

«Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα στην αξιοπρέπεια. Στην αξιοπρέπεια που σημαίνει απλά ότι τα παιδιά μας δεν θα λιποθυμούν στα σχολεία από έλλειψη τροφής, στην αξιοπρέπεια που σημαίνει ότι οι πολίτες και οι περιουσίες τους δεν θα κινδυνεύουν από μια δυνατή βροχή. Στην αξιοπρέπεια που σημαίνει απλά ότι δεν υπάρχουν περιοχές δεύτερης και τρίτης κατηγορίας χωρίς στοιχειώδεις υποδομές στον 21ο αιώνα» ήταν η ακριβής φράση της Ρένας Δούρου.
Δείτε το απόσπασμα της ομιλίας της Ρένας Δούρου στο 2:55 του βιντεο:

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/otan-dourou-elege-oti-polites-den-tha-kindinevoun-apo-mia-dinati-vrochi-vid#.Wg3B4XHGIVo.twitter
 
Top