Το ποσό που παίρνουν για τις επαναλήψεις…

ναι μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει προβληθεί σε επανάληψη πάνω από 20 φορές καθώς ο ΑΝΤ1 βλέπει ότι όσα χρόνια και αν περάσουν τα νούμερα τηλεθέασης εξακολουθούν να είναι υψηλά, ακόμα και στις επαναλήψεις.

Θα περίμενε κανείς λοιπόν ότι το ποσό που παίρνουν οι ηθοποιοί της σειράς από το κανάλι κάθε φορά που η σειρά προβάλλεται ξανά θα είναι σχετικά υψηλό. Και αν όχι υψηλό, τουλάχιστον αξιοπρεπές. Φευ…

Ξεχάστε τα νούμερα που έχετε στο μυαλό σας και ελάτε να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα της τηλεοπτικής Ελλάδας του 2017.

Καταρχάς να σημειωθεί ότι οι ηθοποιοί θα έπρεπε να πληρώνονται δυο φορές το χρόνο, ανά έξι μήνες δηλαδή. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως, καθώς οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες.

Ας ξεπεράσουμε όμως το συγκεκριμένο κομμάτι και ας πάμε στο ψητό. Το οικονομικό. Κάθε ηθοποιός λοιπόν από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» αλλά και από το «Καφέ της Χαράς» το οποίο επίσης παίζει σε επανάληψη, για 5 επεισόδια την εβδομάδα, παίρνει το εξωφρενικό ποσό των 2,5 ευρώ, ήτοι 50 λεπτά το επεισόδιο.


Όχι δεν πρόκειται για λάθος, καλά διαβάσατε. Αυτό είναι το νούμερο. Και αν θέλετε να το δούμε και διαφορετικά μιλάμε για μηνιάτικο 10 ευρώ. Το χρόνο δηλαδή 120 ευρώ. Και αυτό γιατί τα νούμερα τηλεθέασης δεν παίζουν κανένα ρόλο. Και 80% να κάνει η σειρά το ποσό δεν αλλάζει.

Τα δυο πρώτα χρόνια των επαναλήψεων το συγκεκριμένο ποσό ήταν (πολύ) πιο υψηλό. Από τον τρίτο χρόνο και μετά όμως προσγειώνεται απότομα στα 50 λεπτά το επεισόδιο. Όσο ένα μικρό μπουκαλάκι νερό δηλαδή.
 
Top