ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ... Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ...

ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η "ΟΡΓΗ" ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ:

Πάμε τώρα σε ένα θέμα της ΔΕΗ. Προτού σας αποκαλύψω τι έγινε σε μια εκδήλωση-πάρτι, σας υπενθυμίζω ότι η ΔΕΗ αποτελεί τον κυριότερο εισπρακτικό μηχανισμό της κυβέρνησης. Και ιδού πώς ξοδεύονται ορισμένα από τα χρήματά της (ή χρήματά μας).
Μαθαίνω λοιπόν ότι τα ασυμμάζευτα προσπαθεί να μαζέψει ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης. Εγινε θηρίο (έτσι ακριβώς μου το είπαν) βλέποντας τα τιμολόγια με το κόστος της επιτυχημένης μεν, αλλά ιδιαιτέρως δαπανηρής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο Κερατσίνι για τη Μάχη της Ηλεκτρικής.
Ο επικεφαλής της επιχείρησης κόντεψε να πάθε έμφραγμα όταν διαπίστωσε ότι το κόστος άγγιξε τα 200.000 ευρώ, όταν μάλιστα η εκδήλωση έγινε σε ιδιόκτητο χώρο της ΔΕΗ.
Η πρώτη του αντίδραση ήταν να αρχίσει να ξηλώνει τους υπευθύνους. Τελικά ψυχραιμότερες φωνές τον ηρέμησαν και σε πρώτη φάση έδωσε εντολή να τιμηθεί η γιορτή της Αγίας Βαρβάρας (προστάτιδας των μεταλλείων και των ορυχείων) στις 4 Δεκεμβρίου σε… χαμηλούς τόνους, χωρίς αλόγιστες σπατάλες και κόστος μόλις 5.000 ευρώ.
Είναι αξιοσημείωτο ότι πέρυσι για την πολιούχο των ορυχείων είχε διοργανωθεί μεγάλη εκδήλωση στην Κοζάνη, με συναυλία του Γιάννη Μαρκόπουλου. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που η εταιρεία παλεύει με τα προβλήματα ρευστότητας και αγωνίζεται να μαζέψει τα περίπου 2,5 δισ. ευρώ των ανεξόφλητων οφειλών, ενώ παράλληλα χάνει το 40% του λιγνιτικού δυναμικού της και έχει ήδη απολέσει το μερίδιό της στον ΑΔΜΗΕ.
 
Top