Το μήνυμα της Δώρας στο Facebook πριν δολοφονηθεί στο νεκροταφείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι γνώριζαν τη Δώρα Ζεμπέρη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν ζει πια. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) στο Β’ Νεκροταφείο.

Η Δώρα Ζεμπέρη είναι η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) στο Β’ Νεκροταφείο. Ο δολοφόνος της, της έκοψε το νήμα της ζωής... στα 32 της χρόνια με αλλεπάλληλες μαχαιριές.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δέχτηκε την επίθεση πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου. Πήγαινε συχνά τον τελευταίο καιρό στο Β’ Νεκροταφείο, καθώς εκεί είχε ταφεί φιλικό της πρόσωπο.

Το μήνυμα της Δώρας στο Facebook πριν δολοφονηθεί στο νεκροταφείο



FacebookTwitterFacebook MessengerGoogle+


Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία της πανέμορφης κοπέλας στο Β' Νεκροταφείο. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως η 32χρονη Δώρα δολοφονήθηκε άγρια εκεί όπου πήγαινε για να τιμήσει τη μνήμη ενός αγαπημένου της προσώπου. Το μήνυμά της στο facebook είναι αποκαλυπτικό.


Η άτυχη 32χρονη τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο. Είχε χαθεί πρόσφατα ένα αγαπημένο της πρόσωπο και πήγαινε εκεί για να θρηνήσει. Το αποκάλυψε ο πατέρας της, ενώ και η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook μιλούσε για αυτές τις στιγμές.



ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζα αυτή τη θλιβερή συνήθεια. Ίσως είχαν διαβάσει το μήνυμά της. Βέβαιο είναι ότι ο δολοφόνος τη συνάντησε την ώρα που είχε πάει όπως συνήθιζε στο νεκροταφείο…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Τα ερωτήματα είναι δεκάδες. Ο τραγικός πατέρας της 32χρονης μίλησε για δολοφόνο που τη στοχοποίησε λόγω της εργασίας της στο ΣΔΟΕ. Κανείς δεν γνωρίζει ποιες υποθέσεις χειριζόταν η όμορφη κοπέλα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως είχε προκαλέσει στην προσωπική της ζωή. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.



Η ζωή που δεν πρόλαβε να ζήσει

Η Δώρα Ζεμπέρη είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες. Φέτος, αποφάσισε να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό.



Ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν στην Α’ ΔOY Πειραιά, στο τμήμα ελέγχου. 

«Πονάμε που δεν θα την ξαναδούμε»

Για ένα κορίτσι που ήθελες να δουλεύεις μαζί της μίλησε η διευθύντρια της Α’ ΔOY Πειραιά, Άννα Γερακούδη.

«Ήταν πολύ όμορφο και καλό κορίτσι» είπε μιλώντας συγκλονισμένη και με τη φωνή της να σπάει στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1. 



Όπως αποκάλυψε, η άτυχη Δώρα είχε ξεκινήσει φέτος να κάνει το μεταπτυχιακό της.

«Ήταν φιλική με όλους. Συνάδελφος από τις λίγες, από εκείνους που θέλεις να υπηρετείς μαζί της», 
είπε η κα Γερακούδη. 

«Σήμερα, η Δώρα μας λείπει. Πονάμε που δεν θα την ξαναδούμε», σημείωσε.
 
Top