Η 17χρονη Etta Ng, που δεν έχει επαφή με τον πατέρα της, αποκάλυψε πως είναι σε σχέση με την 30χρονη «σταρ» των social media Andi Autumn

Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram αποφάσισε να ανακοινώσει πως είναι ομοφυλόφιλη η 17χρονη κόρη του σταρ του Χόλιγουντ Τσάκι Τσαν. 

Η Etta Ng, όπως ονομάζεται, δεν έχει επαφές με τον πατέρα της και ανακοίνωσε την σεξουαλική της ταυτότητα στους ακολούθους της ανεβάζοντας μια φωτογραφία της μπροστά από ένα ουράνιο τόξο - σύμβολο της γκέι κοινότητας - ενώ αργότερα επιβεβαίωσε πως έχει σχέση με την 30χρονη Andi Autumn, γνωστή από την παρουσία της στα social media. 

Η Etta ανέβασε ένα εικονίδιο του ουράνιου τόξου, συμπληρώνοντας ως hashtags τα εξής: #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous. Λίγο αργότερα έγραψε πως έχει μείνει άφωνη από τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε από όλο τον κόσμο, ειδικά καθώς στο Χονγκ Κονγκ, όπου μεγάλωσε, γνώρισε μόνο «αρνητισμό» και «κλειστά μυαλά». 
Ανάλογες αναρτήσεις έκανε και η σύντροφός της Andi, δηλώνοντας δημοσίως την αγάπη της για την Etta και υποστηρίζοντας ότι ήρθαν αντιμέτωπες με διακρίσεις εις βάρος τους τόσο από τις οικογένειές τους όσο και από φίλους τους για την σχέση τους. Μητέρα της Etta είναι η Elaine Ng Yi-Lei, πρώην Μις Ασία, που είχε ένα σύντομο δεσμό με τον Τσάκι Τσαν στο τέλος της δεκαετίας του '90. Σε δηλώσεις της το 2015 η κόρη του ηθοποιού είχε παραδεχτεί πως δεν έχει επαφές με τον πατέρα της και δεν τον νιώθει καν κοντά της. «Δεν είναι πατέρας μου, δεν έχω αισθήματα γι' αυτόν. Είναι βιολογικός μου πατέρας, αλλά δεν υπάρχει στη ζωή μου», είχε πει.

Ο Τσάκι Τσαν έχει ακόμα έναν γιο, τον 34χρονο Τζέισι. 

 
Top