Την δεύτερη του εντός έδρας νίκη πέτυχε, ο Διαγόρας που επικράτησε με 2-0 του Κερατσινίου, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.


Στις νίκες έπειτα από την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής, επέστρεψε ο Διαγόρας. Στα του αγώνα το Κερατσίνι ήταν αυτό που μπήκε, καλύτερα στο ματς και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο γκολ.


Αρχικά στο 5΄ με τον Μπερνιδάκη να βγαίνει τετ α τετ με τον Στεφανάκο, τον τελευταίο όμως να τον νικά και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του, και εν συνεχεία στο 8΄ με τον εν λόγω παίκτη να βρίκεται εκ νέου τετ α τετ το πλασέ του όμως πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του «γηραιού». Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα του Νίκου Παντελή ανέβασε, την απόδοση της και στο διάστημα 18΄ -20΄ είχε δύο καλές φάσεις.

Στο 18΄ το σουτ του Γιόνδη έφυγε λίγο έξω από το τέρμα του Μπόζου, ενώ στο 20΄ το σουτ του Βελλίνη αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Ροδίτες σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 22΄ με την κεφαλιά του Γεωργίου. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε, κάτι το αξιόλογο στο ματς με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 46΄ ο Διαγόρας, κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα του, χάρη σε προβολή του Σουάνη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανέρυθροι» κυριάρχησαν πλήρως στο ματς, και στο 50΄ έφτασαν κοντά στο 3-0, το σουτ όμως του Γιόνδη έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Μπόζου με το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντελής): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Λάμπρου, Ρούνιτς, Προβατίδης, Σκάρος, Βελέτης (84’ Μπουρλάκου), Βελλίνης (82’ Παναγιωτίδης), Γεωργίου (67’ Σιλιγαρδάκης), Σουάνης (72’ Παυλίδης), Γιόνδης.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Mπόζος, Τσουβαλτσίδης, Σκεντεραϊ, Καμπούρης, Μπάτης, Πίτσης, Ντούλιας, Γκιάτης (65’ Διάκος), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (76’ Γιακούπι), Παπασπύρος (54’ Πασαλίδης).

 
Top