Κάποιος να του δείξει βίντεο με κατασχέσεις, πλειστηριασμούς, αστέγους και αυτοκτονίες… 

Στην επόμενη μέρα και πώς αυτή θα οργανωθεί με τρόπο που δεν θα οδηγεί στα λάθη, τα οποία έγιναν προ κρίσης και οδήγησαν τη χώρα στην Επιτροπεία, στάθηκε ο πρωθυπουργός από το βήμα του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης. 


(Και τώρα ετοιμαστείτε για το σκληρό σανό) 

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τα επιτεύγματα, όπως είπε, της κυβέρνησης στον χώρο της οικονομίας, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο είναι και ο λόγος που η Ελλάδα σήμερα είναι επενδυτικός προορισμός, μεταφέροντας χαρακτηριστικά την εκτίμηση γάλλου επιχειρηματία ότι επετεύχθη να «περάσουμε από το Grexit στο Grinvest». 

Αφού έκανε εκτενή αναφορά σε θέματα όπως η ανεργία, η παιδεία, η υγεία, η χρηματοδότηση της αγοράς, ξεκαθάρισε ότι αυτό που πρέπει τώρα να γίνει είναι να προχωρήσει η ανάπτυξη με τρόπο δίκαιο. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εδωσε, δε, το σύνθημα: «Σε έναν χρόνο από τώρα, θα είμαστε ξανά όλοι και όλες εδώ. Θα εγκαινιάζουμε την 83η ΔΕΘ. Θα έχει όμως μια μεγάλη διαφορά από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Η χώρα έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια, θα βρίσκεται εκτός μνημονίων και ασφυκτικής επιτροπείας». 

 
Δεν παίζεται ο τύπος…
 
Top