Το «Ψάχνοντας τον Νέμο» έγινε... πραγματικότητα σε μια κουζίνα εστιατορίου στην Κίνα Το «Ψάχνοντας τον Νέμο» έγινε πραγματικότητα στην κουζίνα ενός εστιατορίου στην Κίνα, όπου ένα καβούρι όχι μόνο πήδηξε έξω από το καυτό τηγάνι όπου επρόκειτο να μαγειρευτεί ζωντανό με τους «φίλους» του, αλλά κατάφερε - τουλάχιστον προσωρινά - να κλείσει το «μάτι» της κουζίνας σαν πραγματικός... ήρωας.

Το απίστευτο βίντεο γυρίστηκε στην επαρχία Τζιανγκσού της Κίνας, στην πόλη Λιανιουνγκάνγκ, βόρεια της Σαγκάης. Όπως συνηθίζεται στην κινεζική κουζίνα, τα καρκινοειδή είχαν τοποθετηθεί στο καυτό τηγάνι για να μαγειρευτούν ζωντανά.

Ωστόσο, ένα από αυτά την τελευταία στιγμή κατάφερε να σκαρφαλώσει έξω από το σκεύος χρησιμοποιώντας τις δαγκάνες του.
Το καβουράκι ήρωας μάλιστα δεν... την κοπάνησε όσο είχε καιρό αλλά επέλεξε να προσπαθήσει να σώσει και τους φίλους του (ok, μάλλον ήταν τυχαίο, αλλά ας μην είμαστε τόσο πεζοί) κλείνοντας το μάτι της κουζίνας.

Το κλιπ έχει γίνει viral τα τελευταία 24ωρα συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και αναδημοσιεύσεις. Αυτό ωστόσο που δεν έχει γίνει γνωστό είναι αν το δυναμικό καβουράκι βρήκε τελικά μαρτυρικό θάνατο στο τηγάνι ή εάν του δόθηκε... χάρη λόγω εξαιρετικής ανδρείας. Οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε ότι ισχύει το δεύτερο σενάριο.


Νάνσυ Κουλούρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 
Top