Στριμωγμένος στο καναβάτσο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετα τα «κατορθώματα» πέντε υπουργών του, οι οποίοι είναι αμφίβολο αν θα κάνουν παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου.


Κόκκινο πανί για το Μαξίμου αποτελεί ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, η αντικατάσταση του οποίου θεωρείται δεδομένη.

Δεύτερος στη σειρά έρχεται ο Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος κατάφερε να αποδομήσει τη στρατηγική του πρωθυπουργού για επενδύσεις και να προκαλέσει ολική επαναφορά του παλιού ΣΥΡΙΖΑ, που επιδιώκει να ξεχάσει ο Αλέξης.

Για την Λυδία Κονιόρδου δεν πρόκειται να σας αναφέρω τι ακριβώς λέγεται στις συσκέψεις του Μαξίμου, γιατί είναι αυστηρώς ακατάλληλα.

Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι πως ένας υπουργός με βαρύ βιογραφικό, όπως ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, αποδείχτηκε ο πλέον ανίκανος και το μόνο που κάνει σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, είναι τουρισμό σε διάφορες χώρες, για αναζήτηση επενδυτών, που στο τέλος αποδεικνύονται φαντάσματα.

Προβληματική είναι η κατάσταση και στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Παιδείας, Σταύρος Κοντονής και Κώστας Γαβρόγλου βαθμολογούνται κάτω από τη βάση.

Για να ξέρετε πάντως και τι ακριβώς συμβαίνει, ο Σταύρος Κοντονής υπονομεύεται συστηματικά από κυβερνητικό στέλεχος, με μεγάλη επιρροή στον πρωθυπουργό, ο οποίος παρ΄ ότι αναρμόδιος με τη Δικαιοσύνη, έχει αρχίσει περίεργα νταραβέρια με δικαστές.

Οι εξελίξεις πάντως αναμένονται συναρπαστικές, αφού όπως ακούγεται, κάποιοι απ τους κομμένους υπουργούς δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια μετά την καρατόμηση τους…
 
Top