Είναι η τύπισσα που δεν πίστευες ποτέ ότι υπάρχει. Όχι ότι την είχες φανταστεί και ποτέ. Αυτό που βλέπεις σε εκείνη είναι αυτό 
που δεν άγγιξε ποτέ το μυαλό σου.
«Εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ» που λέει το σύνθημα. Μόνο που δεν είχες ταξιδέψει εκεί.
Η εμφάνιση της στα δρώμενα ορίζεται κάπου τρία χρόνια πίσω σχεδόν. Η Λίντσεϊ Πέλας από τότε ορίζει η ίδια τα πράγματα και ιδίως την ανδρική φαντασία. 


 

Το καλοκαίρι που μας πέρασε βρέθηκε στην Αθήνα και φυσικά τη Μύκονο. Πήγε στα στάνταρ μέρη, στα κλασσικά αξιοθέατα και έβγαλε φουλ φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram. Ω ναι, εκεί δρα ως επί το πλείστον και λιγότερο συχνά σε καμία φωτογράφιση. 

 

Η Λίντσεϊ Πέλας έχει πει ότι ο λόγος που έκανε το Instagram είναι για να βρει σύντροφο ή συντρόφους. Έβλεπε ότι είναι το μέσο του ζευγαρώματος και ήθελε να κοινωνικοποιηθεί. Δεν ήθελε να μένει έξω από τα πράγματα. Κι από την ημέρα που το έκανε δεν σταμάτησε να δέχεται δεκάδες direct messages κάθε μέρα

 

Προφανώς από άντρες. Προφανώς με πολύ ερωτικό σκοπό. Πολλές φορές μάλιστα με συνοδεία φωτογραφικού υλικού. Κάποιες φορές αρκετοί διάσημοι. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ένας από αυτούς. Μέλη των Backstreet Boys και των N’Sync επίσης. 

 

Τα δύο συγκροτήματα την μεγάλωσαν και μικρή ήταν ερωτευμένη μαζί τους. Και σήμερα η ζωή κάνει κύκλους και την φέρνει σε θέση οδηγού. Εκείνη ρίχνει χυλόπιτα στα είδωλα της. 

 

Και το κάνει γιατί έχει το πάνω χέρι. Μπορεί βάσει προσόντων να δίνει αυτή το σύνθημα της επικράτησης ή της άτακτης υποχώρησης. 

 

Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram συνοδεύεται από ένα δικό σου/μας/όλων «Δεν. Είναι. Δυνατόν.», μόνο που είναι. Χωρίς να έχει φουσκώσει τίποτα, η Λίντσεϊ μας δείχνει όλη της την δόξα. 

 

Πλέον, ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση fitness σκευασμάτων. Αν καταφέρεις να τα διακρίνεις στις φωτογραφίες έχεις το respect μας. Εμείς που την ακολουθούμε 2 χρόνια, μόνο μια φορά καταφέραμε να δούμε πέρα από το δέντρο.
Και λέμε μία γιατί στην πραγματικότητα δεν θυμόμαστε αν υπήρξε ποτέ αυτή η φορά. 


 

Ίσως. Μπορεί. Μάλλον. Όχι. Ποτέ! 

 




.makeleio.gr
 
Top