Ανεξέλεγκτη μοιάζει να είναι πλέον η οικονομική κατηφόρα πασίγνωστου λαϊκού τραγουδιστή. 
Όσοι μαθαίνουν το τι του συμβαίνει, αναρωτιούνται πώς έφτασε σε αυτό το σημείο, στο χείλος της καταστροφής.
Και από εκεί που μεσουρανώντας στο πεντάγραμμο μάζευε πολλά εκατομμύρια ευρώ, τώρα χρωστάει τόσα πολλά που δεν μπορεί να κρατήσει τους κόπους μιας ζωής, οι οποίοι δεσμεύονται ο ένας μετά τον άλλο.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που το αποδίδουν, στη σπάταλη ζωή που έκανε, ξοδεύοντας ασύδοτα σε αγορές ακινήτων, πολυτελή αυτοκίνητα και άλλα πολλά. Οι οφειλές πολλών εκατομμυρίων προς το Δημόσιο δεν είναι ο μόνος «Γολγοθάς» που έχει να ανέβει. Αν και έχει προχωρήσει σε ρύθμιση, οι δόσεις είναι τόσο μεγάλες που μετά δυσκολίας τα βγάζει πέρα, αφού τα νυχτοκάματα δεν είναι εξίσου πλουσιοπάροχα όπως αυτά του παρελθόντος, ενώ τα extra ανά την Ελλάδα έχουν μειωθεί.
Τα μηνιαία έξοδα συντήρησης του τεράστιου πολυτελούς σπιτιού που έχει στα νότια προάστια, αν και επένδυσε σε αυτό πολλά εκατομμύρια όταν το έχτισε, φαντάζουν βουνό. Και σαν να μην του έφταναν τα οικονομικά προβλήματα που είχε με το Δημόσιο, το υπέρογκο δάνειο που είχε πάρει τόσο για το σπίτι του στα νότια προάστια όσο και για την αγορά κάποιων άλλων κινητών περιουσιακών στοιχείων, τον έχει «πλακώσει». Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια άνθρωποι του περιβάλλοντός του, κάποιοι τραπεζικοί λογαριασμοί του έχουν ήδη δεσμευτεί, του κατασχέθηκαν δύο ακίνητα, ενώ στο παραπέντε έσωσε το πολυτελές εξοχικό του, αφού είχε βγει σε πλειστηριασμό και την τελευταία στιγμή τον βοήθησε οικονομικά επιχειρηματίας φίλος του.
Τα όσα περνάει προσπαθεί να τα κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παλεύοντας να κλείνει συναυλίες σε Αμερική και Αυστραλία ώστε να παίρνει περισσότερα χρήματα για να κλείσει τις οικονομικές «πληγές» του.
 
Top