Αυτό ισχυρίζεται ο εικονολήπτης που κατέγραψε τις 12 ώρες εξομολόγησής της 


Χαρακτήριζε την Καμίλα ως την πιο ξεδιάντροπη ερωμένη - Ήθελε για βασιλιά τον Ουίλιαμ
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από όσα φέρεται να έχει πει η πριγκίπισσα Νταϊάνα στον «προπονητή φωνής» Πίτερ Σέτελεν και έναν αγνώστων στοιχείων .....
εικονολήπτη λίγες ώρες πριν την μετάδοση του ντοκιμαντέρ από το Channell 4 με τίτλο «Diana: In Her Own Words» το οποίο βασίζεται στις 12 ώρες εξομολόγησης της «πριγκίπισσας του λαού».

Η τελευταία αποκάλυψη που βασίζεται στη μαρτυρία του εικονολήπτη, ο οποίος φέρεται πλέον να ζει στις ΗΠΑ αλλά το διάστημα Σεπτέμβριος 1992-Δεκέμβριος 1993 εργαζόταν στο BBC και συνεργάστηκε με τον Σέτελεν για την επίμαχη εξομολόγηση, θέλει την Νταϊάνα να έκανε τσακωτό τον Πρίγκιπα Κάρολο να κάνει τηλεφωνικό σεξ με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς, τη γυναίκα, δηλαδή, την οποία παντρεύτηκε μετά το θάνατο της Lady D.

Γράφει ο εικονολήπτης στο ημερολόγιο που κρατούσε:

«Η Νταϊάνα έπιασε τον Κάρολο και την Καμίλα στα πράσα. Μας περιέγραψε πώς έφτασε να ακούει τα τηλεφωνήματά τους. Σε μια περίπτωση ο Κάρολος καθόταν στην τουαλέτα όταν τον έπιασε».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Νταϊάνα περιέγραψε αυτό που άκουσε ως «τηλεφωνικό σεξ» με την ίδια να χαρακτηρίζει την Καμίλα ως την πιο ξεδιάντροπη ερωμένη του Καρόλου.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα φέρεται, κατά την ίδια πηγή, να εξέφρασε την απροθυμία της να γίνει βασιλιάς ο σύζυγός της δείχνοντας σαφή προτίμηση στον γιο της Ουίλιαμ.

«Μας έκανε ξεκάθαρο ότι θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσει ότι ο Κάρολος δεν θα γίνει ποτέ βασιλιάς. Ήθελε ο Ουίλιαμ να διαδεχθεί τη βασίλισσα όταν πεθάνει. Είχε την ρομαντική ιδέα του να είναι αυτή που φτιάχνει βασιλιάδες, η μητέρα πίσω από το μονάρχη» αναφέρει ο εικονολήπτης.

Οι επίμαχες κασέτες πάνω στις οποίες βασίστηκε το ντοκιμαντέρ εξαφανίστηκαν από το διαμέρισμά της στο παλάτι του Κέσινγκτον το 1997 λίγο μετά το θάνατό της αλλά ανακαλύφθηκαν τέσσερα χρόνια αργότερα στο διαμέρισμα του πρώην μπάτλερ της Πολ Μπάρελ.
 
Top