Ο 62χρονος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του 
Φρικτή αδελφοκτονία στη Ρώμη: Τη διαμέλισε και πέταξε τις γάμπες της σε κάδο 
 

Το κεφάλι και ο κορμός της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν σε έναν δεύτερο κάδο απορριμμάτων, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον κάδο, όπου είχαν βρεθεί οι γάμπες του θύματος, σύμφωνα με την αστυνομία...

Ο 62χρονος αδερφός της γυναίκας που διαμελίσθηκε και οι γάμπες της βρέθηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων χθες βράδυ στη Ρώμη, ομολόγησε αυτή τη φρικτή δολοφονία, σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε. Ο δράστης, ο οποίος διασκόρπισε τα μέλη του σώματος της αδερφής του, έχει οδηγηθεί στη φυλακή, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, το κεφάλι και ο κορμός της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν σε έναν δεύτερο κάδο απορριμμάτων στην περιοχή Flaminio, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον κάδο, όπου είχαν βρεθεί οι γάμπες του θύματος. Η αστυνομία ερευνά και έναν τρίτο κάδο, κοντά στον δεύτερο, όπου πιστεύεται ότι βρίσκονται τα ρούχα της άτυχης γυναίκας. 





Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Μαουρίτσιο Ντιοταλέβι και είναι κάτοικος της ιταλικής πρωτεύουσας. Το όνομα του θύματος είναι Νικολέττα, 59 ετών. 

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, η αστυνομία θεωρεί ότι η φρικιαστική δολοφονία έγινε μετά από έναν οικογενειακό καυγά στο διαμέρισμα, στο οποίο διέμεναν τα δύο αδέρφια. Πιθανόν, αιτία του τσακωμού ήταν η απαίτηση του αδερφού για χρήματα από την αδερφή του, καθώς εκείνος δεν εργαζόταν. 

Ο αδελφός του θύματος, όπως γράφει ο Τύπος, εντοπίσθηκε πιθανότατα χάρη σε κάμερες κλειστού κυκλώματος της περιοχής, οι οποίες κατέγραψαν μέρος του αριθμού της πινακίδας του αυτοκινήτου με το οποίο απομακρύνθηκε.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε χθες βράδυ μια νεαρή κοπέλα που έψαχνε να βρει φαγητό μέσα στα σκουπίδια, στην συνοικία Παριόλι της Ρώμης. Μέσα στο κάδο απορριμμάτων βρήκε δυο γυναικείες γάμπες, τις οποίες κάποιος είχε πετάξει και δέσει με σελοτέιπ. Η κοπέλα λιποθύμησε και στο σημείο έσπευσαν αυτοκίνητα της αστυνομίας και των Καραμπινιέρων.
 
Top