Το σχολείο επέστρεφε αεροπορικώς από μια εκδρομή από τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων στο ευρωπαϊκό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN στη Γενεύη. 

Η 28χρονη καθηγήτρια φυσικής Eleanor Wilson, που ήταν επικεφαλής του Key Stage 4 στο σχολείο, κατά τη διάρκεια ....της εκδρομής φαίνεται ότι ήρθε αρκετά κοντά με κάποιον από τους μαθητές της. 

 

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης ένας από τους μαθητές της, ένιωσε αδιαθεσία και η ξανθιά ψηλή και λυγερόκορμη καθηγήτρια, πήγε δίπλα του κάθισε και άρχισε να τον περιθάλπει. Δίπλα στον άρρωστο μαθητή όμως καθόταν και εκείνος με τον οποίο η καθηγήτρια είχε αποκτήσει μια διαφορετική οικειότητα. 

 

Κάποια στιγμή τα βλέμματα διασταυρώθηκαν, κάποια χαμόγελα πνίγηκαν και το «ζευγάρι» έδωσε ραντεβου στις τουαλέτες του αεροπλάνου. Η συνέχεια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη και το ζευγάρι έγινε αντιληπτό τόσο επειδή απουσίαζε ώρα, όσο και από κάποιες περίεργες κραυγές που άκουγαν οι αεροσυνοδοί ενώ διέσχιζαν τον διάδρομο έξω από τις τουαλέτες. 

 

Ο μαθητής δήλωσε ότι είχε πιει περίπου 5 μπουκαλάκια κρασιού στην πτήση και πως η 28χρονη ήταν επίσης μεθυσμένη. Παραδέχτηκε ότι μπήκαν στην τουαλέτα, φιλήθηκαν και έκαναν έρωτα χωρίς προφυλάξεις. 

 

Αυτά συνέβησαν το καλοκαίρι του 2015. Από τότε και προκειμένου να μην ξεσπάσει μεγαλύτερος σάλος η καθηγήτρια παράτησε το σχολείο και αυτή τη στιγμή είναι στο Dartmoor και εκπαιδεύεται στο Royal Navy Reservists. Ο αδερφός της μάλιστα αντικρούει τους ισχυρισμούς του μαθητή με το επιχείρημα πως η Eleanor δεν πίνει και δεν έπινε ποτέ στη ζωή της και όλα αυτά είναι αποκύημα μια εφηβικής φαντασίας. 

 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες όμως, η καθηγήτρια συνέχισε τη σχέση με τον μαθητή, στέλνοντας του μηνύματα και συναντώντας τον για ποτά παρά τα σχόλια που έδιναν και έπαιρναν στο σχολείο στο Bristol. 

Ο μαθητής που ήταν αδιάθετος κατά τη διάρκεια της πτήσης και ο οποίος κατάλαβε τι είχε συμβεί άρχισε να απειλεί την καθηγήτρια ότι θα αποκαλύψει τα πάντα εάν η ίδια δεν τον συναντούσε και εκείνον και δεν έκανε έρωτα μαζί του. 

 

Τον Μάρτιο του 2016, της έστειλε email και ξεκίνησε ο εκβιασμός. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναφέρθηκαν στο σχολείο και ξεκίνησε έρευνα που οδήγησε στην απόλυση της 26χρονης καθηγήτριας δυο μήνες αργότερα.
 
Top