Η νοσοκόμα Κέιτ Γουίντισον είχε ένα μικρό τραυματισμό έπειτα από ερωτικό παιχνίδι, το οποίο όμως αποδείχθηκε μοιραίο ....για τη ζωή της.

Η κοπέλα ανέφερε στους γιατρούς ότι χτύπησε τον αγκώνα της, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, όταν ο σύντροφός της την είχε δέσει στο κρεβάτι.

Οι γιατροί διέγνωσαν διάστρεμμα και άφησαν την Κέιτ να επιστρέψει στο σπίτι της, δίνοντάς της μόνο αναλγητικά. Όμως, την επόμενη μέρα επέστρεψε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους. Πλέον, δεν ένιωθε καν τα δάχτυλα της.



Η 24χρονη, που ήταν και μητέρα ενός μικρού παιδιού, τελικά πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Όπως αποδείχθηκε από εργαστηριακές εξετάσεις έπασχε από μία πολύ σπάνια ασθένεια, τη νεκρωτική φαγίτιδα (Necrotising Fasciitis), όπου «τρώγεται» η σάρκα, και ο θάνατός της προήλθε από μόλυνση.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε το άψυχο σώμα της, ανέφερε ότι η θερμοκρασία της και η συχνότητα των παλμών ήταν ασυνήθιστες και συνεπώς έπρεπε να εξετάζεται κάθε 30 λεπτά, όταν πήγε στο νοσοκομείο.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι γιατροί, αντί να βγάλουν απλώς μια ακτινογραφία και να της δώσουν αναλγητικά και εξιτήριο, ήταν να της κάνουν λεπτομερείς εξετάσεις και στη συνέχεια να γινόταν άμεσα ένα σοβαρό χειρουργείο.

Τωρα, οι γονείς και ο σύντροφός της μηνύουν το νοσοκομείο για αμέλεια.
 
Top