Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τύχει να μπείτε μέσα στο αυτοκίνητό σας, έπειτα από μια βουτιά στην παραλία, από τα ψώνια της βδομάδας ή φεύγοντας από την δουλειά και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του να είναι τρομερά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να καίγεστε.

Οπως μεταδίδει το spirossoulis.com,είτε έχετε παρκάρει κάτω από τον καυτό ήλιο, είτε κάτω από ένα υπόστεγο, τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αναπόφευκτο να αναπτυχθούν υψηλές θερμοκρασίες πάνω από 100 βαθμούς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Εκτός από τη δυσφορία που μπορεί να νιώσετε ή ένα έγκαυμα που μπορείτε να πάθετε, οι απότομες αυτές εναλλαγές της θερμοκρασίας καταστρέφουν την ταπετσαρία και το ταμπλό του αυτοκινήτου.

Για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις σας έχουμε την λύση που θα κρατάει σε κανονικά επίπεδα τη θερμοκρασία στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Ηλιακός ανεμιστήρας αυτοκινήτου Χρησιμοποιήστε τον ειδικό ανεμιστήρα αυτοκινήτου που δεν χρειάζεται ούτε ρεύμα, ούτε μπαταρίες για να διατηρεί δροσερό το εσωτερικό του αμαξιού σας.
Πώς λειτουργεί Λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, η οποία συσσωρεύεται όση ώρα το αμάξι σας είναι παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο και η οποία, με τη σειρά της, ενεργοποιεί τον μηχανισμό της εξαέρωσης για να μεταφερθεί ο καυτός αέρας εκτός του αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τρόπο μειώνει τη θερμοκρασία της καμπίνας έως και 40%. Επιπλέον, εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα, καθώς δεν θα χρειάζεται πια να χρησιμοποιείτε παράλληλα και το κλιματιστικό σας για να επιστρέψει η θερμοκρασία του εσωτερικού του αμαξιού σε φυσιολογικά επίπεδα.
πηγη spirossoulis.com
 
Top