Παραμένει το θρίλερ με το περίεργο τροχαίο ατύχημα που είχε ένας 46χρονος μοτοσικλετιστής, 90 μέτρα έξω από τούνελ στο περιφερειακό της Δραπετσώνας.
Ξαφνικά, ο άτυχος άντρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κάτω από άγνωστες συνθήκες και έπεσε, με αποτέλεσμα να υποστεί πολύ σοβαρά κατάγματα, ειδικά στην λεκάνη. Έκτοτε, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ νοσοκομείου, έχει σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, όμως δεν έχει συνέλθει ακόμα και προφανώς δεν είναι σε θέση να καταθέσει τι συνέβη.
Στο νοσοκομείο οι γιατροί ανακάλυψαν μεταξύ άλλων τραυμάτων, ένα επιδερμικό τραύμα στο κεφάλι του πίσω από το αυτί το οποίο αρχικά πίστεψαν ότι ήταν σκάγι κυνηγετικού όπλου και έτσι αρχικά εξετάστηκε η πιθανότητα ο οδηγός να δέχτηκε εν κινήσει σκάγια από άσκοπο πυροβολισμό και αυτό το να οδήγησε στο τροχαίο ατύχημα που υπέστη.
Ωστόσο, αν και δεν έχουν ολοκληρώσει τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια την ανάλυσή τους, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως το σφαιρίδιο αυτό είναι μεταλλικό και όχι μολύβδινο, άρα δεν μπορεί να είναι σκάγι κυνηγετικού όπλου, μπορεί όμως να είναι ρουλεμάν, ενώ τα σφαιρίδια που χρησιμοποιούνται σε αεροβόλα έχουν άλλο όγκο…
Και το ερώτημα παραμένει εάν το μεταλλικό αυτό σφαιρίδιο το δέχτηκε ο 46χρονος πίσω από το κεφάλι του εν κινήσει και από βολή π.χ με σφεντόνα ή έφυγε από κάποιο όχημα και αυτό προκάλεσε την στιγμιαία απώλεια στην ισορροπία του και το ατύχημα, ή δεν είχε καν σχέση με την πτώση του και από την πτώση και μετά από τα συντρίμμια που έφευγαν δεξιά-αριστερά τον χτύπησε και αυτό.
Ο μόνος που ίσως ξέρει τελικά τι συνέβη είναι ο ίδιος αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να καταθέσει και αν θα θυμάται ο άνθρωπος με ακρίβεια την σειρά των γεγονότων, ενώ αναμένονται και τα τελικά αποτελέσματα των αναλύσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων.
Στο μεταξύ, η Ασφάλεια Πειραιά που ερευνά το περιστατικό  μαζί με την Τροχαία, ερεύνησε από τα πρώτα 24ωρα την περιοχή με την πιθανότητα να είχε προηγηθεί κάποιος άσκοπος πυροβολισμός από κυνηγετικό όπλο, κανείς δεν προέκυψε να είχε ακούσει κάτι όμως και ακόμα και για την πιθανότητα ύπαρξης Ρομά ερεύνησαν και ανακάλυψαν πως στην περιοχή υπήρχαν στο παρελθόν 4-5 σκηνίτες οι οποίοι μετακινήθηκαν από το σημείο με πρωτοβουλία του Δήμου όμως και πολύ πριν συμβεί αυτό το περιστατικό.
 
Top