Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων, People for the Ethical Treatment of Animals, έχει πολλούς λόγους να γιορτάζει τα σημερινά γενέθλια της Πάμελα Άντερσον.

Η ξανθιά σεξοβόμβα, που σήμερα κλείνει τα 50 της χρόνια, είναι μια... δραστήρια ακτιβίστρια της οργάνωσης που μάχεται για τα ζώα, ενώ παράλληλα σήμερα κλείνουν 20 χρόνια από τότε που φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά γυμνή για λογαριασμό της Peta.

Η πρώτη εκείνη φωτογράφηση του 1997, είχε το σλόγκαν «γυρίστε την πλάτη στη γούνα» και από τότε μέχρι σήμερα η χορτοφάγος Άντερσον έχει βγάλει τα ρούχα της πολλές φορές για να προωθήσει φιλοζωικά μηνύματα.



Πέρα από τις φωτογραφήσεις, η πρώην πρωταγωνίστρια του Baywatch μετέχει σε πορείες, βγάζει ομιλίες και κάνει κινήσεις με μεγάλο αντίκτυπο, όπως όταν πρωτοστάτησε σε εκδήλωση διαμαρτυρίας για να σωθούν σκυλιά που ήταν καταδικασμένα σε θάνατο σε άσυλο ζώων, ή όπως όταν έστειλε μία ψεύτικη γούνα στη Μελάνια Τραμπ, με την προτροπή να μη φορέσει αληθινές γούνες ως Πρώτη Κυρία. Συνήθως πετυχαίνει το σκοπό της. Και τα σκυλιά είχε καταφέρει να σώσει, και να αποσπάσει επίσημη δήλωση από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ότι δεν θα φορέσει ποτέ πραγματική γούνα.



Ως «Ηρωίδα των ζώων» την τιμά σήμερα η Peta και η αλήθεια είναι ότι η Πάμελα Αντερσον έχει δώσει πολλές μάχες για όλα τα ζώα τα τελευταία 20 χρόνια, έχει βοηθήσει να συγκεντρωθούν εκατομμύρια δολάρια για τους σκοπούς της και η ίδια έχει δημιουργήσει πλέον και το δικό της ίδρυμα για την προστασία των ζώων. 



 
Top