Άφωνη έμεινε μια 34χρονη μητέρα μετά την απόφασή της να ελέγξει το προφίλ της 13χρονης κόρης της στο facebook....

Η Kelly Carberry τσέκαρε συγκεκριμένα τα προσωπικά μηνύματα που είχε λάβει η μικρή της και με μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε την προσπάθεια ενός παιδόφιλου να παρασύρει την κόρη της.

Έκπληκτη η μητέρα άρχισε να απαντά στα «αρρωστημένα» υπονοούμενά του και στις σαδομαχιστικές φαντασιώσεις του, προσποιούμενη την κόρη της. "Είσαι σπίτι;", "Δηλαδή είσαι εντελώς μόνη σου, έτσι;", "Μου υπόσχεσαι ότι δεν θα μιλήσεις σε κανέναν για ό,τι πούμε;" ήταν μόνο κάποιες από τις ερωτήσεις του προς την ανήλικη τις οποίες, μάλιστα, η 34χρονη μητέρα δημοσίευσε προκειμένου να προστατευτούν όσες περισσότερες οικογένειες γίνεται, από αυτόν τον επικίνδυνο άνδρα.

Σε κάποια από τα μηνύματα, η Kelly Carberry του απάντησε ευθέως ότι δεν είναι η 13χρονη αλλά η μητέρα της, με αποτέλεσμα ο παιδόφιλος να πανικοβληθεί και να διαγράψει δύο από τα προφίλ του. Ωστόσο, η γυναίκα προειδοποιεί ότι ο παιδόφιλος διαθέτει και άλλα προφίλ και συνέστησε την προσοχή των γονέων που επιτρέπουν στα ανήλικα παιδιά τους την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Μετά τη δημοσίευση των εν λόγω μηνυμάτων, δέχθηκε μηνύματα από πολλές άλλες μητέρες των οποίων τα παιδιά είχαν πέσει, επίσης, θύματα του επικίνδυνου άνδρα.

 
Top